İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni Yıl Yarışması

• Konbuyu başlatan Xman
  • Başlangıç tarihi
X

Xman

Misafir
Saçma. Sadece 500 konu kalmış. Ben bir postçu tutarım, konuların yarısını ben yarısını o açar. Ödülü ikiye böleriz. Sence güzel bir yarışma oldu mu?

Maksat yarışma olsun :) böyle bir yarışmaya bile postçu falan karıştıracaksak bu forumda birlikte hiçbir akyivitede bulunmayalım en güzeli, hem konunun başını okuduysan sembolik bir ödül olacak asıl amaç birlikte bişeyler yapabilmek ;)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Maksat yarışma olsun :) böyle bir yarışmaya bile postçu falan karıştıracaksak bu forumda birlikte hiçbir akyivitede bulunmayalım en güzeli, hem konunun başını okuduysan sembolik bir ödül olacak asıl amaç birlikte bişeyler yapabilmek ;)

Sanırım ne demek istediğimi anlatamadım.

Bu çok basit bir yarışma olur. Burası bir webmaster forumu ve bilmem kaçıncı konuyu açana ödül verelim yarışması çok basit kaçar.

+ Bu 500 konuyu nereye açacağız? Piyasada kaç tane webmaster makalesi var? 500 konu açmak için hergün yeni bir sorun mu çıkaracağız? Ya da yarışmayı kazanmak için hergün geyik bölümünü mü kasacağız? :)

+ Verdiğim örneğin yapılması çok basit. Eğer ben kötü bir üyeysem, postçu tutabilirim, kimse de farketmez. Kendim için söylemiyorum, ihtimal bu.

Yani diyeceğim o ki; bir webmaster forumuna yakışır daha yaratıcı fikirler sunalım.

Umarım beni yanlış anlamazsın, amacım tartışma ortamı yaratmak değil, kendi fikirlerim bunlar ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.