İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yeter artık paypal bozdurma derdine son!!!

hiphop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3 dolar kesiyorlar her cekiste ama dostum 2 milyarı 1 kere takarken cekebiliyorsun

yuzde 10 olsun oda iyi zaten daha asagı bozan yok yuksek meblalar oldukca verdigin komisyon oranı dusecek

war sistemi sorunsuz kullandıgına sevindim

war

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yani 100$ felan bozarsak zarar ederiz demek istiyorsun. 1000 $ bozdurduğumuzda banka yine 3$ mı kesiyor. Bu şekilse güzel. 1000 den aşağı bozdurmayız bizde. Günlük 1500$ limitmi ne warmış bide. Site ing. oldugundan hep size soruyorum sorularımı sıktıysam kusura bakmayın :D

hiphop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslında zarar etmek degil piyasa ile aynı bozarsın :) hemde kafan rahat olur yattımı yatmadımı cart curt yok

gunde 1500 dolar aktarabilirsin hesabına

hiphop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vallaha paypal bozma isi riskli gelmistir adam sahte yollardan parayı kazanmıstır w.s bu gibi sorunlardan dolayı ben dusunmuyorum

sayfanın en basında boyle birsey olamaz diyen arkadaslar neden cevap yazmıyolar

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
war' Alıntı:
66$ bozdurdum 4$ iş bankası komisyon aldı. Bu yine sonuç olarak %10 'a mal oluyor :)

100$ bozdursaydım 6$ çekecekti demek. %6 komisyon alıyor herhalde. Sizdeykende alıyormu komisyon. Belki almayan bankalar vardır.
dostum sende g card mı var yoksa imtcard mı var. sence hangisinden alayım? komisyon oranı hangisinde az?

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
imtcard bugün elime ulaşti
Bundan sonra yapmam gereken işlemler neledir arkadaşlar...
Önce kimlik ve faturayimi yolluyoruz yoksa kartımı aktif ediyoruz gibi sorular var kafamda biri yapilacak işlemleri sıralarsa iyi olur :)

hiphop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
imt de komisyon oranı az hem daha cabuk level 2 ye geciyorsunuz

xfatihx msn den yazdım sana gerekli bilgileri

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sağol mail attim problemle ilgili bakalim ne diyecekler..

alpos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne yalan söyleyeyim hiphop, bu konudaki iradene saygı duydum, sonunda amacına ulaştın umarım sorunsuz devam eder.

verdiğim kısa ara sonrasında çok ciddi ve planlı şekilde paypal bozma ve paypal işlemleri hakkında soru yanıtlamaya kaldığım yerden devam ediyorum. www.alpos.net/paypal adresinde güzel bir msn space yaptım.

hiphop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
saol alpos maksat arkadaslara yardımcı olmak

umarım basarılı olabilmisimdir bilgiyi gizlemek iyi degil :)

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hiphop' Alıntı:
saol alpos maksat arkadaslara yardımcı olmak

umarım basarılı olabilmisimdir bilgiyi gizlemek iyi degil :)
dostum bu fedex ile turkiyede kim ilgileniyor. yani tr de hangi kargoyla anlaşmalılıar?
ve kaç günde elimize ulaşır kart.Siparişi takip edebileceğimiz bi bölüm varmı?

BeetLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fedexin kendi burolari var turkiyede cogu ilde bulunur... kargon cıktıktan sonra 3-4 gun icinde elinde olur, izleme numarası verirler fedexin sitesinden o numara ile takip edebilirsin

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet doğru. fedex tr de ortağı express kargodur. express kargo yoksa aras ya da yurtiçiyle de calısıyorlar. ( ikisinden biri ama yurtiçi olması lazım)

E

echo

Misafir
olay güzel bende yakında girmek zorunda kalacam çünkü bozdururken giden paralarlar araba alınırdı :D

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
level 2 olabilmek için ne yapmamız gerekiyor. hangi adrese mail yolluycam. fax yolladım daha level 2 olamadım. ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek varmı?
(imtcard için)

hiphop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
rica ederim master :) benim istedigim insanların kazandıgı paraları komisyon adı altında kaybetmemeleri

zaten zorla kazanıyoruz her an atılma riski ile size az sonra paypaldan paranızı 0 komisyon ile cekmenizi saglayan kartı vercem :) bekleyin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.