eskilerden selim61 burda imis
yillardan beri iyinet el degistiricek di ama bir turlu degistiremisti en sonunda degistimi
Ah be iyinet keske insanlar dagilmadan once olsa idi
iyinet varken ne r10 ne digerleri vardi gerci digerlerini hala bilmiyorum
cok kisi iyinet tezgahindan gecmistir .. eskiden sunucu almak isteyen bile iyinet e ugrardi
eskilerden hatirladigim Angelo vardi php ile sordugun soruya 1 dk da cevap alirdin
Manisali gokhan vardi server satan
Sozluk ve tracking sitesi acan saglam php bilen birisi vardi ama nickini unutum
--IYINET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazilan mesaj 22:57 -->-> Daha önceki mesaj 22:49 --
eskiden internet isleri daha iyi idi fazla kimse yoktu
eskilerden bir kac aniyi paylasayim sizinle
domain register ettim icine sadece basit bir html sayfa attim 45 dakika sonra google indexledi siteyi
ayni gun 25bin hit aldim o html sayfasindan
benim hep yabanci sitelerim vardi satis ortakligini cok yapardim sene 2010 da bir gunde 55.000$ ciro yaptigim gunu hatirlarim
sene oldu 2017 simdi ayda 5000 yapabilirsen opde basina koy
hersey degismis
onceden 2 aylik ugrasma ile online games kelimesinde ilk 5 e sokmustum siteyi ing aramalarda siteyi 12.000$ nakit birde extra birseyler almistim ve satmistim yurtdisindan bir arkadasima
simdi bakiyorum ayni siteye sadece domain degistirdi kisaltti gunluk hiti 1.000.000 a yakin
dedigim gibi 2 aqy gibi bir surede ilk 5 soktuk simdi cok basit bir kelimede bile ilk 5 e sokamiyoruz
gerci uzun zaman sonra bir siteye basladim 1 ay gibi bir surede ilk 5 e girdi ama rekabet online games kadar yok
mesela o zaman adwords de gunluk 8000 euro reklam verdigim gunleri hatirlarim neden cunku 50 binlik satis yapiyordu
simdi 8000 lik reklam versek 5000 geriye alamayiz
--IYINET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazilan mesaj 22:59 -->-> Daha önceki mesaj 22:57 --
forumda basliklar cok fazla olmus karmasik bir hal almis .. bunu bence daha sade hale getirim
konuslara yazilan mesajlara bakiyorum tarihleri 10 gun oncesinde son mesajlarin
geyikhane yada buna benzer basliklar yakismaz iyinete
iyinet her zaman icin kisa ve oz olmali