1-0
2-0 gibisinden normal skorlar bekliyorum. En fazla 3 olur. 3 olursa Fener bi tane kesin yer. 3-1 olur o zaman. eğer Emre Aşık maçta kırmızı kart görürse (ki bilen bilir genç zamanlarında her Fener maçında kırmızı kart görürdü son 1-2 senedir alışkanlığı kaybetti
) 4-1 de olabilir. 3-0 dan 3-2 yapabilir belki galatasaray. Beraberlik ve Galibiyet şansı vermiyorum kusura bakmayın. Fener çok çok kötü de olsa Kadıköy'de gsyi yener. 2 sene önce şampiyon olduğumuzda antremansız çıkıp sami yende güle oynaya yenmiştik. Eğer zaten Fener yenilecek olursa Ara|GO|nes olur
Tabi yarınki maçın skorunuda bekleyip öyle tahmin yapmak lazım. Yalnız Fener geçen seneki Fener olsa Arsenal'i yener. O iyi görünen kalecileri orta sahadan gol yiyor. Neyse yarınki maça gelecek olursak kadro ve taktiğim şu yönde;
Kale: Volki
Defans: Gökhan - Edu - Lugano - Carlos
Orta Saha: Burak (Deivid-Kazım) - Josico - Selçuk - Maldonada - Uğur (Vederson)
Forvet: Güiza tek santrafor
Yedekler
Volkan babacan
Yasin
Vederson
Deivid
Kazım
Semih.
Maçın gidişatına göre 2. yarının başlarında (50-55dklarda) Semih'i oyuna sokup 4-4-2 taktiğine dönebilir. Öncelikli hedefi gol yememek olup kontratak oynayarak Arsenal'i devirebilir. Orta sahayı çok sıkı tutmalı Fener ve Güiza veya Semihten biriyle başlamalı mutlaka 2siyle beraber olmaz. Objektif bakmak gerekirse geçen seneki fener olsa en kötü berabere kalır derdim ama bu fener %15 ihtimalle yener %30 la berabere kalır %55 Arsenal alır. Tarihi bir fark olmaz en fazla 3 lü fark olabilir o da zor. Son dakikalara 1-0 2-0 gibi mağlup sonuçlarla girerse 3-0 yapar Arsenal ve hatta 4 te olabilir. Dakika 90 a kadar gol atamayıp 90da defansıda çıkartarak 2 tane gol bulma ümidi yaşamamalı. 2-0 iyi bir skor olur