- Açılan Konu
- 417
bence 2-2beraberlik
edit: ben arsenal sandım galatasaray diyosan şansınız yok![]()
galatasaray taraftarıbu arada ziconun yönettiği özbekistan takımı 25 maçta sadece 3 beraberlik almış yenilgi yokadamlar hem şampiyonluğa hemde özbek kupası finaline oynuyor valla bu zicoyu nasıl kaçırdınız anlamadım çok sağlam menajer
bu arada ziconun yönettiği özbekistan takımı 25 maçta sadece 3 beraberlik almış yenilgi yokadamlar hem şampiyonluğa hemde özbek kupası finaline oynuyor valla bu zicoyu nasıl kaçırdınız anlamadım çok sağlam menajer
legalparaa oranlarını açıklıyorum fenerbahçe 9.00 - galatasaray 1.02valla sağlam maç olacak beraberlikte olası ama feneri tahmin etmiyorum
![]()
Evet ben de biliyorum. Aziz Yıldırım "profesyonelliz, böyle şeylere (şampiyonluğun kaçmasına) göz yummayız. gönderdik" dedi. Hata etti. O ve Aurelio'nun yokluğunu gerçekten hissediyoruz. Ayrıca bu Josico'da ortalarda gözükmüyor.
tamam o zaman gel ben 100 basıyorum fenerbahçeye ?tutarsa 900 isterim
legalpara oranları açıklansında ben sana söylerim kesin neticeyi ama ben inanmıyorum fener bu maçı alamaz çünkü kendini arsenal karşısında heder edecekgalatasaray ardalı kewelli çıkarsa sahaya bu maçı bırakmaz beraberlikte olası
![]()
senin legalpara oranınla oynuyalım ya ne gerek var başka legalparalara
sen gs ye 100 bas tutarsa 102 al ben 100 basıyım tutarsa 900 alıyım![]()
orana göre söylemiyorum zaten neticeyi o zaman kadrolarıda az çok öğreniriz neticeyi söylerim![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.