L
LifeNIC~
Misafir
$2.11 ile marketiva'ya girdim 10 dakika geçmedi $14 ile günü kapattım. Bu nedir arkadaşlar varmı böyle bir olay 10 dakikada $12, bırakalım biz bu hosting işini o zaman 
![]() |
![]() |
Ben biraktim zaten![]()
$2.11 ile marketiva'ya girdim 10 dakika geçmedi $14 ile günü kapattım. Bu nedir arkadaşlar varmı böyle bir olay 10 dakikada $12, bırakalım biz bu hosting işini o zaman![]()
cengiz çok haklısın eğer nasıl kazandıgını bilmezsen nasıl kaybettiğini anlayamadan tüm paran gidebilir tecrübe edilmiştirKaldırırsın kaldırırsınama neye göre kaldırdıgını bilmessen , kaldırdıgından daha fazlasını kaybedersin.
Tabi kendin kazaniyorsun ama dis mudahaleleri de goz ardi etmemek lazim, sabahin bilmem kacinda sen uyurken, Dunya'nin unuttugu bir yerdeki merkez bankasi baskaninin bir aciklamasi seni uzebiliyor![]()
bence bu forex işi şans işi %50 şansın var çünkü nekadar bilgili olursan ol gine bata bilirsin bide hiç şöyle forexi tam olarak anlatan döküman yok galiba
parayı hesabında görmeden inanma. ben sana 2 kod yazayım, her dakika paran 1000$ artsın![]()
lifenic msn inin pm at oradan cevaplayayım sorularını....
Ayrıca forex işinin bir şans işi olduğu konusuna katılmıyorum. Dünya zenginlerinin % 30 unun bu işle uğraşması bunu destekliyor...
Size metatraderi kesinlikle tavsiye ediyorum. bakınız ki az önce 2 pariteden gelen sinyallerden kazandıklarım:
EUR USD saat 14 de 1.2712 den SAT sinyali geldi. ve 15.40 civarında1.2689 dan pozisyonu kapattım
USD CHF den ise 1.2428 den SAT geldi 1.2410 da pozisyonu kapattım..
tabikide bu sonuçlar her zaman böyle olmuyor. zaman zaman kaybedip zaman zaman kazanıyorum ama net sonuca bakınca kardayım...
dostum sinyal almıyorum özel formüllerle kendim üretmeye çalışıyorum ki bu zor bişey değil. isterseniz forum.iyinette bu işi yapanlar hep beraber toplanıp sinyal paylaşımları oluşturabiliriz. (yahoo messsenger vs aracılığyla)
Toplanalım bir forex gurubu kuralım diye bir topic açmıştım kimsenin ilgisini çekmemişti...
şahsen ben öğrenmek isterim sinyallerin nasıl üretildiğini.Şimdilik acemi konumdayım ama sinyal üretmeyi bize söyliyebilirsen başka bi topik açıp orda tartışa tartışa güzelleri bulabilirizdostum sinyal almıyorum özel formüllerle kendim üretmeye çalışıyorum ki bu zor bişey değil. isterseniz forum.iyinette bu işi yapanlar hep beraber toplanıp sinyal paylaşımları oluşturabiliriz. (yahoo messsenger vs aracılığyla)