ne yönetimmiş , mektuplar, istekler
başka işimiz yok sanki, yat kalk "bugün yönetim için ne yapabilirim" diye düşün
başka işimiz yok sanki, yat kalk "bugün yönetim için ne yapabilirim" diye düşün
Saygıdeğer iyinet forumu yönetimi ceoları, presidentleri, vice presidentleri, genel moderatörleri, moderatörler ve üyeler...Yönetim mektupları dikkate alıyor, daha önce denenmiştir. Cevap yazmıyorlar.
Ama cevap yazmaları için üzerine çiçek, kelebek falan çizmek işe yarayabilir.
host satış sıkıntısı burada hep varolacaktır, nedeni ise belgesiz satış yapmaya çalışan kişilerin konularının kilitlenmesidir.
alışveriş bölümünü yakında canlandırabilirim zira elimde bi sürü kullanmadığım alet edevat var, elektronik eşyalarımdan da satmayı düşünüyorum
zamanla olacak bu şeyler, daha önümüzde 1 2 yıl var
iyinet yönetimi ;
diyeceklerim lanet içindir her türlü konuya karışmaman modluk görevi üstlenme senin işin teknik sorunları halletmek sitede değişiklikler editlemeler yapmak diye biliyorum fakat sen herşeye karşıyor mod gibi davranıyorsun bırak görevlerini modlar yapsın konu kilitlemeler üye banlama vs vs eğer bu görevler senin ise modlar bıraksın görevi boşuna sitede duruyorlar çünkü herşeyi sen yapıyorsun maşallah söyleyeceklerim bunlardır iyi forumlar
not : peep'i tekrar co admin olarak görmek isterim
Lanet sana patlıcan göndermeye niyetim var
Benim mektup da silinmiş, oysaki üst kısma kelebek ve çiçek linkleri vermiştim.benim yorumlarımı hangi şahıs sildi ?
Benim mektup da silinmiş, oysaki üst kısma kelebek ve çiçek linkleri vermiştim.
Neyse; bari bu konu içinde yapılmasa idi...
Arkadaşlar şahsi olayları lütfen şahıslar arasında görüşelim.