Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Youtube videolarini ekleyerek garantili para kazanin gelir elde edin.
ekledik bakalım birkac tane deneme olarak ama youtubetan cok ekleyen war eklenmiyor fazla daha önce eklenmiş oluyor baska ingilizce sitelerin linklerini yazar mısınız ordanda ekliyelim...
* User kirmizioglu earned 15 points! Total now is 2374 points.
* A validation e-mail has been sent to your e-mail address. In order to gain full access to the site, you will need to follow the instructions in that message.
arkadaşlar bu olayı tam anlamadım örnek.
http://www.flixya.com/saksy-carmen-electra-show
bu videoyu ben ekledim bu ne kadar cok gösterim olursa okadar çok adsense kodummu yayınlanıcak?
Bu sistemin daha hızlı çalışmasını sağlayacak Firefox 'dan daha iyi bir program hazırladık faal olarak bu sistemi kullanan kişiler ücreti karşılığında talep edebilir ve bilgi sunabiliriz.
Yaptığımız testlerde
Videoyu resmi ile eklemek sadece 5 sn almaktadır...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.