dostum sen ya webmaster degilsin ( webten kazaç elde etmiyorsun) yada maddi durumun cok iyi web işini keyfe keder yapıyorsun..
buradaki herkez googleden ekmek yiyor bana sayarmısın suan türkiyede kazaç elde edilen sponsor say ? 5 parmagı geçmicek sölim..
Permission resmen ne anladım biliyor musun? google bana para veriyor, ben de youtube'u savunuyorum. webten kazanç elde ediyorsun diye, Atatürk'e hakaret eden video sitesinin engellenmesi sana garip mi geliyor? senin Superonline bilmemne müdürünün hapse girdiğinden haberin var mı benzer sebepten? youtube burada "Türkiye hukukuna" göre %100 sorumludur ve cezasını almıstır. Youtube'a yapılınca Türkiye hukukunu elestirenler, Superonline sorumlusu hapse atılınca neden 25 sayfa yazı yazmadılar bana açıklayabilirler mi?
Hala cesareti yok demeyin arkadaşlar. Cesareti olduğunu daha nasıl göstercek.
Google banlarsa yine üzülen türk webmasteri olacak.
eğer böyle bir konudan banlayacaksa zaten bırak banlasın. 2 kurus için serefini 2 paralık edecek bir millet değil Türk milleti. Google gider, moogle gelir. resmen adamları ilah yaptınız, bu milleti Atatürk değil de, Youtube kurtarmıs gibi yorum yapıyorsunuz, hayretle okuyorum yazılanları.
Sana bir örnek verecem.
Google tüm "türkiye" ve "turkey" kelimesi geçen arama sonuçlarının ilk sayfasını "kürdistan" ile ilgili bir site yaparsa o zaman görürüz google mi kaybediyor yoksa türkiye mi.
aklıma gelen başıma gelmesinde başka birşey istemem.
Caesar sen zaten böyle bir seye inanıyorsan, hiç bir sey söylemiyorum
Bu isin içindesin, Google'ın sistemine herhangi bir manuel müdahale bulunmamakta. Mümkün olduğunca otomatiğe bağlı sistem, bu yüzden manuel olarak site engellemelerin hayata geçmesi uzun sürüyor.
bilip bilmeden konusugun pek belli. youtube google üyesi. google de senelerdir "failure" kelimesinde abd başkanını çıkarmış bir site.
herşeye yorumunuz olmasın hiç yoktan bilmediğiniz şeylere.
failure kelimesinde birinci çıkmasına Google'ın müdahalesi yok. Google bomb diye aratırsan bulabilirsin neden olduğunu. hatta geçen günlerde açıklama yaptılar google bomb etkisini azalttık diye.
ben youtube un banlamasındaki sebebin Atatürke hakaretten ötürü olduğunu asla düşünmüyorum. Atatürk e hakaret eden bir yunanlı yüzünden siteye Türkiyeden erişimi yasaklamak Türklere bir cezadır resmen, ne alakası var Atatürk ile... Atatürk e hassasiyetimiz sonsuz fakat TT nin bu siteye erişimi engellemesi bu değildir.
Ve sadece şahsi fikrimi söylüyorum:
son zamanlarda youtube da AKP hükümetine karşı propaganda içerikli videolar çoğaldı. (örneğin Cumhuriyet gazetesi reklamının internettte yayılmasını sağlayan en büyük etken youtube)
Bence AKP hükümeti kendine zararı olduğunu düşündüğü için kapattırdı bu siteyi.. + Biraz açık saçık olmasıda eklenebilir belki buna.. Yani asıl sorun Atatürk videosu değildi...
Hala anlamadığımız bir nokta var. Atatürk'e hakaret bir suçtur. Su an internet sitesinde Atatürk'ü asağılayan bir kisiyi aynı gün içeri attırabilirsin. Senin yazdığın daha çok komple teorisi. ben ülkemizde hukuka hükümet etkisi olduğunu zannetmiyorum açıkçası.