İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Youtube’a girmeseniz ne olur ki ?

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Mehmet Barlas'ın bugünkü yazısından bir alıntı

Sinan Sezer, youtube’u nasıl kullandığını şöyle anlatıyor gönderdiği e-mailde:

- Eşim seramik sanatçısı, çok özel bir Japon tekniği olan “raku stili” seramik tabakları bahçemizde kendi fırınımızda pişirmek üzere yola çıktık, ben de ona teknik destek vermeye çalıştım. 1200 dereceye ulaşabilecek fırını karım kendi imal etti ama iş tabakları pişirmeye gelince zorluklarla karşılaştık, bir türlü 700 dereceyi geçemiyorduk. Hemen fizikçi arkadaşlarımla konuştum oksijen ayarını daha hassas yapmamı tavsiye ettiler. Ben de fırını sürgülü deliklerle takviye ettim ama gene olmadı. Bir kere de “youtube”a gireyim dedim ve bu konuda fırınlama aşamasını gösteren bir sürü video gördüm. Bunları seyredince anladım ki “pürmüz”ü (primus) yerleştirdiğim ağız çok geniş onu daraltmam lazım. Yaptım ve oldu.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Mehmet Barlas'ın bugünkü yazısından bir alıntı

Sinan Sezer, youtube’u nasıl kullandığını şöyle anlatıyor gönderdiği e-mailde:

- Eşim seramik sanatçısı, çok özel bir Japon tekniği olan “raku stili” seramik tabakları bahçemizde kendi fırınımızda pişirmek üzere yola çıktık, ben de ona teknik destek vermeye çalıştım. 1200 dereceye ulaşabilecek fırını karım kendi imal etti ama iş tabakları pişirmeye gelince zorluklarla karşılaştık, bir türlü 700 dereceyi geçemiyorduk. Hemen fizikçi arkadaşlarımla konuştum oksijen ayarını daha hassas yapmamı tavsiye ettiler. Ben de fırını sürgülü deliklerle takviye ettim ama gene olmadı. Bir kere de “youtube”a gireyim dedim ve bu konuda fırınlama aşamasını gösteren bir sürü video gördüm. Bunları seyredince anladım ki “pürmüz”ü (primus) yerleştirdiğim ağız çok geniş onu daraltmam lazım. Yaptım ve oldu.

youtubeye girmessem ölürüm tiva.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
video sitemde vardı hit yapmadı kapattım kızdım scripti forumda dağıttım :) artık youtubeye giriyorum tekrar soyluyorum girmessem olurum :)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Bizde o zaman Türkçe site yapmıycaz abi.
Yabancılara site açıcaz.
Bizi kısıtlarlarsa bizde yabancılara yatırım yaparız ;)

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Bu arada Wordpress.com daha açılmayacak dimi ? Olan ona oldu ya

Açılmaz.Araştırmacı zihniyetmi var bu ülkede ? Bir tane adamın yaptığı suçu tüm insanlara mal eden bir hükümetimiz var sağolsun.Hükümette değil, savclarımız, mahkemelerimiz bilinçsiz bu konuda.Gerçekten de iyi bir şey yapmaya çalıştıklarından kimsenin şüphesi yok.Ama cezalandırma istekleri yanlış ve cezalandırdıkları kişi yanlış.Dişli bir siteye denk gelene kadar bu kapatmalar devam eder, sonra bir kere rezil oluruz ve aa yanlış yaptık diyip bir daha bu hataları yapmazlar..

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
abicim kanunlar böyle, savcı, hakim napsın, yasama yürütme:D varya, ona sölemek lasım abi:p
Açılmaz.Araştırmacı zihniyetmi var bu ülkede ? Bir tane adamın yaptığı suçu tüm insanlara mal eden bir hükümetimiz var sağolsun.Hükümette değil, savclarımız, mahkemelerimiz bilinçsiz bu konuda.Gerçekten de iyi bir şey yapmaya çalıştıklarından kimsenin şüphesi yok.Ama cezalandırma istekleri yanlış ve cezalandırdıkları kişi yanlış.Dişli bir siteye denk gelene kadar bu kapatmalar devam eder, sonra bir kere rezil oluruz ve aa yanlış yaptık diyip bir daha bu hataları yapmazlar..

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
youtube tüm dünyanın video paylaşım sitesi, neden girmeyelimki !!!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.