İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Youtube’a girmeseniz ne olur ki ?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Dediklerinizi anlamadıysam bu benim fikrimi aşılamaya çalıştığım anlamına gelmez, sadece dediklerinizi anlamadığım anlamına gelir. canınız isterse anlatırsınız, istemezse anlatmazsınız, ben ne düşündüğümü paylaşmak istedim ve anlattım. basit örnekler verdim, sorular sordum-cevap alamadım. tatmin olamadım. herkes herşeyi tatmin edecek diye birşey yok.

"Sen bunu bu şekilde mi biliyorsun sadece, hiç anlamamışsın" lafından ben birşey anlayamam. Sen bunu bu şekilde biliyorsun, ama bu aslında bu şekildedir şeklinde tartışırsan ben de nacizane anlamaya çalışırım. Belki benim kapasitem yetmiyor, ama durum bu. Kendimi her haltta haklı çıkarmaya gösteriyormuşum gibi bir laf etmişsin de, böyle birşey yok. onu söyliyim dedim, artık merakım da kalmadı açıklamak durumunda da değilsin, ben anlamadım deyip geçelim

sevgili disconnect arkadaşım da kendisine birşey söylediğimi sanıp defansif bir laf koymaya çalışmış, gerek yoktu buna.

Herkese ilan ediyorum ben bu başlıkta haklı değilim, yazdığım bütün mesajların telif hakkını da MyWedding'e devrediyorum.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
sanırım burada kavram karmaşası var
konu youtube coutube değil. konu " nereye doğru gittiğimizdir. "
iyi bir yer olmadığı kesin.

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zatan angelo bence hicbirseyi anlamamakla kalmayip ustune sacmasapan ukalaca ve ve bildigini zannederek olaganustu cahil seyler yazip tum forumdaki her mesaji inanilmaz derecede bertaraf edip, 8 yas mizacina sahip konusmakta... insan gercekten bir yere kadar dayanabiliyor ve ister istemez soruyor, kim mod yapti ki bu cocugu ? hadi simdi kendini bi halt sanarak sil bu yazdigimi. umarim okuyabilen herkes okur. ben hayatimda bu kadar sacma fikirlere sahip bir insan tanimadim (ekonomiden, internete, siyatesetten, dunyaya insanin 1 tane bile herkes tarafindan kabul goren duzgun bir yazisi olmaz mi?) ve kendisinin mod olmasindan inanilmaz derecede rahatsiz olup iyinet adina utanc duyuyorum. sitede bu kadar duzgun mod varken hala bu insanin neden mod oldugunu gercekten anlamis degilim. "iyinet" ! takipte degil misin acaba ? bu sekilde devam edersen 2004-2005 zamanindan kalan insanlari da kaybetmis olacaksin.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Dediklerinizi anlamadıysam bu benim fikrimi aşılamaya çalıştığım anlamına gelmez, sadece dediklerinizi anlamadığım anlamına gelir. canınız isterse anlatırsınız, istemezse anlatmazsınız, ben ne düşündüğümü paylaşmak istedim ve anlattım. basit örnekler verdim, sorular sordum-cevap alamadım. tatmin olamadım. herkes herşeyi tatmin edecek diye birşey yok.

"Sen bunu bu şekilde mi biliyorsun sadece, hiç anlamamışsın" lafından ben birşey anlayamam. Sen bunu bu şekilde biliyorsun, ama bu aslında bu şekildedir şeklinde tartışırsan ben de nacizane anlamaya çalışırım. Belki benim kapasitem yetmiyor, ama durum bu. Kendimi her haltta haklı çıkarmaya gösteriyormuşum gibi bir laf etmişsin de, böyle birşey yok. onu söyliyim dedim, artık merakım da kalmadı açıklamak durumunda da değilsin, ben anlamadım deyip geçelim

sevgili disconnect arkadaşım da kendisine birşey söylediğimi sanıp defansif bir laf koymaya çalışmış, gerek yoktu buna.

Herkese ilan ediyorum ben bu başlıkta haklı değilim, yazdığım bütün mesajların telif hakkını da MyWedding'e devrediyorum.

Forumu germeye gerek yok. '' Alttan almak '' dediğimiz bir tabir var.Her mesaja cevap yazmakta mecburi değil.Tartışma ortamı tabiki olacak ama verilen cevaplara, verilen cevaplar uslubunda olduğu sürece.Sorduklarına herkes gibi elimizden geldiğince dilimizde döndüğünce cevap veriyoruz, vermeyede çalışırız.Ama sen sert uslubda cevap verirsen, disconnect gibi, benim gibi cevaplar almak zorunda kalırsın.Neyse yine uzattık, kırmayalım kalbimizi.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
zatan angelo bence hicbirseyi anlamamakla kalmayip ustune sacmasapan ukalaca ve ve bildigini zannederek olaganustu cahil seyler yazip tum forumdaki her mesaji inanilmaz derecede bertaraf edip, 8 yas mizacina sahip konusmakta... insan gercekten bir yere kadar dayanabiliyor ve ister istemez soruyor, kim mod yapti ki bu cocugu ? hadi simdi kendini bi halt sanarak sil bu yazdigimi. umarim okuyabilen herkes okur. ben hayatimda bu kadar sacma fikirlere sahip bir insan tanimadim (ekonomiden, internete, siyatesetten, dunyaya insanin 1 tane bile herkes tarafindan kabul goren duzgun bir yazisi olmaz mi?) ve kendisinin mod olmasindan inanilmaz derecede rahatsiz olup iyinet adina utanc duyuyorum. sitede bu kadar duzgun mod varken hala bu insanin neden mod oldugunu gercekten anlamis degilim. "iyinet" ! takipte degil misin acaba ? bu sekilde devam edersen 2004-2005 zamanindan kalan insanlari da kaybetmis olacaksin.
Ben gayet iyi anliyor ve hak veriyorum, eger angelonun anlatmak istedigini anlayamiyorsan bu seninle ilgili bir durum. Anlamadigin noktalari goster ben sana birbir anlatayim guzel kardesim.

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yazılanları objektif olarak ve sabırla okuyorum.
Bir yandanda olağan üstü çaba harcayarak yanımdaki karga suratlı 34 yaşındaki kendini doktor sanan ama son 20 senedir tıp fakültesinde olan aptala üstün kuvvetle neler olduğunu aktarıyorum.

Angelonun dediklerinin Türkçe'sini bile NE YAZIK Kİ insanlar anlamakta zorlanırken ben burda anüsümden soğuk terler atarak, elime geçen tüm sözlükleri ve bilimum konuşma klavuzlarını karıştırarak Yılmaz Erdoğan'ında dediği gibi abilerimizden gördüğümüz Shit! kelimesinden orak ve çekiç figürleri türetiyorum ve yanımdaki mondofilin zekasına aşırı yükleme yaparak Bulgar Dili elverdiği ölçüde aktarmaya çalışıyorum.

Ama mondofilin önde gideni yüzüme bakıp sadece "Da" yada "Taçın ta ka" diyor.

Benim, acil nöbetlerini bu mondofilin önde depar atanıyla birlikte tutmama vesile olan Georgia denen sümüklü böceğe potasyum yüklemesi yapmayı düşünüyorum.

Mondofilin ne olduğunu bende bilmiyorum.

Hatta öyle birşeyin olduğundan bile şüphe duyuyorum.

Yanımda da da da nidalarıyla bizlere eşlik eden bu kardeşimizle;

Aslında anlattıklarınızın aynı şeyler olduğunu ve bunun ne zaman farkına varacağınız konusunda 50 Euro bahse girdim.

Ve bu mondofilin 50 euromu almasını istemiyorum.

Ayrıca masanın altından çıkartarak, yeşil limonlu sodamın yarısını tıbbi atık torbasına döküp içine malzeme bastığımı fark etmemesi için burada depar atıyorum. Ama halen merakla forumu takip ediyorum.

Karşıda bacak atıp duran şahıs bugün 6 kez kalp krizi geçirdi ve lanet polis ikide birde gelip, daha ölmedimi bu sorusunu ısrarla yönelttiği şu dakikalarımda kankam jack daniels ve muhalefet lideri limonlu soda bana ciddi siyasi ve bürokratik destekte bulunuyor.

Yanımdaki mondofil 50 liliği ne zaman alacağını merak ettiği için bana dönüp dönüp Moliya diyor.

Moliya dedikçe, angelonun dediklerini çevirmeye çalışıyorum. Keşke önce kendi vatandaşlarımıda bir anlatabilsem neler demek istediğini...
Ama gönül istiyor sadece. İnsanımız gerçekleri anlamak istemiyorsa mevlam ne yapsın diyorum ve katkıya devam ediyorum.

Eğer zorlanırsam kendime bir B planı yaratmak istiyorum. Tercüme için dil bölümündeki, siyah ford fiestası olan kendini beyenmiş ve aslında bir o kadarda beyenilesi olan, çakma sarışın hatunun kapısına dayanmakla dayanmamak arasında gidip geliyorum tercüman bahanesini kafamda kurgulayarak.

Aslında aynı şeyleri konuştuğunuzu ne zaman anlayacağınızı bende merak ediyorum.
Ve bu mondofilin 50 eurosunun hangi ülke basımı olduğunu düşünüyorum şimdi.

Hepiniz iyi insanlarsınız.
Birbirimizi kırmanın anlamsızlığını izliyorum şuanda meraklı gözlerle.
YouTube'nin sahipleride kahroluyorlar inanın bu konuyu gördükçe...

Can sen iyi bir çocuk değilsin dostum.
Kankam Jack ile seni kınıyoruz.

Kın.. Kın.. Kın...

Ve tam bu anda limonlu soda gaza gelerek ve araya girerek Tanrı bizi korusunda diye nare atıyor.

Ve Loi seninle ilk defa uzlaştığımızı görüyorum son mesajın ile.

Can sense kötü bir çocuk olmaya devam ediyorsun halen.
Vasfını küçültmeye çalıştığın kişinin bir iyinet modu olduğunu ve iyinette olduğunu unutur görüyorum seni.

İnan bu duruma Jack yada diğer ismiyle Mr. Daniels kahroluyor.

Polis gene geldi ve mondofil moliyaa diyor.

Ne dersiniz sizce siz aynı şeyimi anlatıyorsunuz birbirinize?
Yada ne dersiniz artık lanet youtube konularında sabaha karşı birbirinizi yiyerek ruh sağlığınızı bozmasanız daha iyi olmaz mı?

Önemli not:
Herkez saçmaladığı için bende sonuna kadar günlük yaşantımdan bahsetmek istedim.
Eğer sen neden saçmalıyorsun diyen çıkacak olursa diğer saçma mesajları okuyarak içtihadı Birleştirme kararı vermesini isteyeceğim ondan.

Ve beni uğraştırmayın bu tür gereksiz işlerle.
Jackin pili bitmek üzere. En yakın boş ambulansa gidip uzanacağım ama lanet olası yerde 1 yerde ambulansta yok.

Zor şartlar altında yazıyorum. Yanımdaki moliya moliya moliya edasıyla inleyen mondifilin ayıldığımda ölmesini umuyorum.

M

Merthan

Misafir
...

Zor şartlar altında yazıyorum. Yanımdaki moliya moliya moliya edasıyla inleyen mondifilin ayıldığımda ölmesini umuyorum.

Bulunduğun tıp merkezinde psikolog var ise bir görüş bence sen. Yok ise başka bir yerden bul. Çok ciddiyim. Vallahi ciddiyim.

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ah ya.. hersey feci sekilde yanlis anlasilmakta.. ben de tam tersi uzlastigim sandigim insanlari, uzlasamiyor gormekteyim. ve inan ben iyi bir insanim. benim yazdigim seylerin youtube ile zerre ilgisi yok ki zaten. so..musum youtube a.. senelerdir biriktirip yazdim sadece o da bu konuya denk geldi sonra da forum ile ilgili sikayetler kismina yazdim zaten.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Bende açıklama yapma zorunluluğu hissettim.Olaya bende asla youtube olarak bakmadım.Olaya sansür gözüyle baktım.Bu savcılarımız mp3 ü de yasakladı, çıkıpta isyan etmedik, şimdide etmiyoruz, sadece yanlışlığını dile getiriyoruz.Yada en azından fırça yiyene kadar getiriyorduk :) Daha getirmiyoruz.

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende açıklama yapma zorunluluğu hissettim.Olaya bende asla youtube olarak bakmadım.Olaya sansür gözüyle baktım.Bu savcılarımız mp3 ü de yasakladı, çıkıpta isyan etmedik, şimdide etmiyoruz, sadece yanlışlığını dile getiriyoruz.Yada en azından fırça yiyene kadar getiriyorduk :) Daha getirmiyoruz.

aghhhhh... anlayan insanlar da varmis :)

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nihayet aynı şeyi anlattığınızı anlamaya başladı herkez sanırım.
Bizler iyi insanlarız can sende iyi birisin artık.

Can bizim senle aslında ihtiyacımız olan tekşey sağlam bir diyazen ve iyi bir uyku ama ortalıkta ambulans yok ve sen gecenin kırmızı şarap ve sıcak bir duş ile geçebileceği bu güzel saatlerini önüne gelen her yerde konu açmaya devam ederek geçiriyorsun ve lanet ambülanslar telsizlerede cevap vermiyorlar.

Psikoloji servisi başkanı Ga-Rod Ruskov karısını beyin cerrahının asistanı ile altadıyor.
Moldofile 360lık bir defib çaksam ölürmü acaba ve ölürse ben 50 euromu nasıl alırım.

Hayat sigortası olup olmadığını soracağım ama sözlükte hayat sigortasının ne olduğunu yazmamışlar.

Biri beni bayıltsa ve dipfirize atsa bu konu kilitlendikten sonra çıkartıp sıcak bir duş ile buzumu çözse yemin ederim evimi temizleteceğim ve sigarayı bırakıp jack ile ilişkimizi tekrar gözden geçireceğim.

Mywedding senide unutmayacağım merak etme. Diyazen reçete ile satılıyor ve report etmene gerek bu bir doktor tavsiyesidir.

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki :) hepimiz yatalim o zaman. bu forumu diyazen keser mi medic ? xanax falan alsak :)

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
50 papeline bahse girmek istiyorum şimdi mywedding gelecek ve forumdaki 30 ayrı moda seni report edecek.
Xanax önermiyorum.
Alkolle dokunuyor.
Herkeze iyi geceler diliyorum. Nihayet nani nani sesini duyuyorum sanırım.
Eğer içinde biriyle geliyorsa onu aldıkları yere bırakmalarını söyleyeceğim ve sonra gidip kestireceğim.
Yarın saat 10 da buluşup kız arkadaşımın çiçekleri için saksı ve gübre almaya gideceğiz.
Renkli saksılar alıyor ve içine gereksiz bir sürü ot ekerek eve bırakıp gidiyor.
Sulamadığım zaman kuruyorlar ama suladığımdada çürüyorlar.
Hayat böyle birşey işte karışık bir olay...
Biraz baş ağrısı yapıyor. Ama yaşamak güzel.

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eyvallah tavsiyelerin icin, iyi uykular.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
abi niye takmışsınız Mywedding'e ya.
gayet iyi bir arkadaş bence. herkes ona yükleniyor. aaaa ayıp oluyor ama:)

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
o ilaç diyazen değildi ya, diazem değilmiydi tam olarak?

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ülkeden ülkeye farklılık gösterir isimler.
Almanya'da diazem olarak geçer.
Türkiye'de diyazen olarak bilinir.
Tayvan'da da diyazen olarak geçer.
Bulgaristan ve Rusya'da yada diğer slav ülkelerinde ДИЙАЗЕН yada ДЯЗЕН olarak geçer.

Bize öğretilen yanlış bir bilgi vardır. Özel isimler asla değişmez derler ama yanlıştır.
Bu kural sadece Batı Avrupa kökenli alfabelerin bazılarında geçerlidir.

Örneğin benim adım Görkem ama Bulgarca'da ГЪОРКЕМ (Guyorkem) olarak geçer ve bu şekilde yazılır.

Sonuç itibariyle anlaşılan şey aynıdır.
Eczacılarda eğer bizim yazdıklarımızı okuyabiliyorsa emin olun sizin söylediklerinizi anlamakta zorlanmazlar.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
ben türkiyedeyim ve diazem olarak biliyorum..
Farklılık bi sende gösterio bence!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.