Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yüksek Hite Sahip Özgün İçerikli Sitelere Adsense Reklam Kodu Verilir
Arkadaşlar yüksek hite sahip,özgün içerikli sitelere adsense hesabı olmayanlar için adsense kodu koyulur.. Kazanç %50 olarak ikiye bölünür... ay sonu raporlara bakılarak hesabına yatırılır.. İlgilenenler Pm atsın..
nie fazla oldumu ban sebebimi benim arkadaşm iki forum 5 de blogspotlara koymuş bi sıkınıtı yaşamıyor google önce kendi reklamlarına bak en küçük bi fotoda ban sebebiyse kendi iç çamaşır reklamlarını kaldırsın her şeyi çok büyütmeyin bence
aynen zaten ben siteye bakınca anlıyorum banlanıp banlanmıyacağını...siteyi incelemeden vermiyorum kodları..Oyun film video sitelerinde bilhassa..Genelde adsense hesabı alamayanlar başvuruyor bana bende veriyorum..ne kadar kazandıysa site yarısını site sahibine veriyorum..
Arkadaşlar Sizce imzamda görünen blog adresinde bir terslik varmıdır adsense için ? Yeni açtım sayılır ve tema konusunda şüphelerim var mesela seo analizi yapınca 12 civarı hata buluyor. Adsense için sorun oluşturur mu sizce ?
ben adsense kodumu 12,000 sitede yayinlamadim banamisin demedi. her ay 2800$ civarinda para aliyordum ama ac gozlulugumun kurbani oldum isin icine birazda fake tik sokunca iki ay dayandi ama gecen ay 8000$ aldim)
arkadaşlar delphi programlamacıyım adsense ile ilgili ii bir pprojem var bir türlü adsense hesabı alamadım ii kazanc saglıcaz ilgilenen bana pm atsın proje ciddi ve ii bir gelir altını çizerek diorum...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.