Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Yüksek Kaliteli Makale Yazım Hizmeti|Değerlendirmek üzere 3 adet ücretsiz makale

zanzaro

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Yüksek Kaliteli Makale Yazım Hizmeti

%100 özgün, arama motorlarına göre optimize edilmiş, iyi araştırılmış makalelere mi ihtiyacınız var? Doğru yerdesiniz. Tüm makale ve içerik ihtiyaçlarınızı tarif ettiğiniz şekilde kısa zamanda karşılayabiliriz. Hizmetimizden %100 memnun kalacaksınız.

Fiyatlar

2.500 Kelimeden az
1TL/100 kelime

2.500 Kelime ve daha fazla
0,9TL/100 kelime

5.000 Kelime ve daha fazla
0,8TL/100 kelime

10.000 Kelime ve daha fazla
0,75TL/100 kelime

Sipariş vermek için

• Ödemenizi paypal ile [email protected] adresine yapınız.(Başlık olarak iyinet forum kullanıcı adinizi yazınız)
• Konu’da sipariş verdiğinizi bildiren bir mesaj yazınız.
• Siparis detaylarinizi PM veya E-mail ile gönderin. (E-mail gönderirken iyinet forum kullanıcı adinizi bildiriniz)

Makaleler 100% copyscape kontrolünden geçecek şekilde özgün olarak yazılmaktadır. Eğer memnun kalmazsanız, makaleniz istediğiniz şekilde ücretsiz revize edilecektir.

Gerekli olan detaylar

• Makalenin başlığı
• Anahtar Kelime
• Kelime Sayısı
• Paypal ID
• Varsa Diğer Detaylar

Değerlendirme Kopyaları - 3 adet ücretsiz makale değerlendirmek üzere forumun güvenilir ve kıdemli üyelerine verilecektir.

İlk 10 müşteriye 10% indirim yapılacaktır.

• Beğen
Reactions: Eif

zanzaro

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Konu günceldir,istediğiniz bir anahtar kelime için 3 adet ücretsiz makale veriyorum.

Eif

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
325
Örnek makale pmlemenizi rica ediyorum. Kelime sayısı en az 500 olmalıdır.

reckless

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
55
ücretsiz makaleden yararlanabilirmiyim

zanzaro

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Örnek makale pmlemenizi rica ediyorum. Kelime sayısı en az 500 olmalıdır.

Anahtar kelimenizi PM ile verirseniz yeni bir makale yazıp gönderelim ki,servisimizi daha iyi değerlendirme şansınız olur.

Eif

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
325
Makale

Zanzaro söz verdiği gibi, verdiğim anahtar kelimeye göre bir adet makaleyi yazıp tarafıma yollamıştır. Zor bir anahtar kelime olduğunu da dikkate alarak makalesi ile ilgili aşağıdakileri söyleyebilirim.

- Makale gramer kurallarına %100 uygundur.
- Makalede anlam, kelime düşüklüğü yoktur.
- SEOludur, araştırma yapılarak yazıldığı belli oluyor.
- Density aracı ile baktığımda kelime yoğunluğu problem çıkarmayacak şekilde optimize edilmiştir.
- Ziyaretçiyi oyalayıcı veya yanlış yönlendirici bilgiler içermemektedir.

Kendisi ile çalışmaya karar verdim. Trader puanımı iş sonrası vereceğim.

Teşekkürler zanzaro. Pm attım cevabını bekleyeceğim.

Oğuz

2
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
118
Kaçırdık :) neyse sonra ücretli yazdırıriz inşallah

haberdeyiz.com

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
Merhaba iyi geceler zanzaro. Yeni bir haber sitesi açtım. www.haberdeyiz.com özgün makalelerin google açısından çok önemli olduğunun bilincindeyim. Haber siteleri için kullanılan anahtar kelimeler mutlaka ki "haber" veya "haberler". Bu iki anahtar kelimede şansımın olduğunu hiç düşünmüyorum. En azından şimdilik. Şu anda "haberdeyiz" anahtar kelimesini kullanıyorum ve google da 3. sıradayım. bazen 2 ye çıkıyor. Haber sitem için farklı anahtar kelimeler ve google da etkin olmasını sağlayacak makaleler önerebilirmisin. Eğer verim alacaksam bende makale yazdırabilirim. Teşekkürler.

Gaddo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
"internetten son haberler" daha uygun bir anahtar kelime olabilir

zanzaro

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Merhaba iyi geceler zanzaro. Yeni bir haber sitesi açtım. www.haberdeyiz.com özgün makalelerin google açısından çok önemli olduğunun bilincindeyim. Haber siteleri için kullanılan anahtar kelimeler mutlaka ki "haber" veya "haberler". Bu iki anahtar kelimede şansımın olduğunu hiç düşünmüyorum. En azından şimdilik. Şu anda "haberdeyiz" anahtar kelimesini kullanıyorum ve google da 3. sıradayım. bazen 2 ye çıkıyor. Haber sitem için farklı anahtar kelimeler ve google da etkin olmasını sağlayacak makaleler önerebilirmisin. Eğer verim alacaksam bende makale yazdırabilirim. Teşekkürler.

Merhaba haberdeyiz.com.Siteniz bir haber portali ve bir cok sitenin ayni haberleri kullanmasini saglayan bir script kullanmissiniz.Siteniz durmaksizin haberlerle beslendigi icin anahtar kelime sikintiniz yok fakat iceriginiz bir cok site ile ayni olacagi icin siralamalarda yukselmek icin cok sayida backlink'e ihtiyaciniz var.

Suraya bakmanizi tavsiye ederim:

http://forum.iyinet.com/link-pazari...la-yukselmek-isteyenler-icin.html#post1017066

• Beğen
Reactions: Eif

Eif

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
325
10 adet makale sipariş verilmiştir.

Eif

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
325
zanzaro ile çalışılmıştır. Kendisi sipariş verdiğim makaleleri büyük özen ve titizlikle hazırlayıp zamanında teslim etmiştir. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Trader puanım olumlu :harika:

haberdeyiz.com

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
Merhaba haberdeyiz.com.Siteniz bir haber portali ve bir cok sitenin ayni haberleri kullanmasini saglayan bir script kullanmissiniz.Siteniz durmaksizin haberlerle beslendigi icin anahtar kelime sikintiniz yok fakat iceriginiz bir cok site ile ayni olacagi icin siralamalarda yukselmek icin cok sayida backlink'e ihtiyaciniz var.

Suraya bakmanizi tavsiye ederim:

http://forum.iyinet.com/link-pazari...la-yukselmek-isteyenler-icin.html#post1017066

İyi akşamlar. Tavsiyenizi yerine getirdim ve Gaddo ile 10.000 linklik bir backlink çalışması yapması için anlaştım. Bir hafta önce www.haberdeyiz.com un vizyonunu anlatan kısa ve öz bir makale yazdım. Şimdi ikinci olarak haber ve habercilikle ilgili bir makaleye ihtiyacım var. Konu önemli olduğu için bunu yazdırmayı düşünüyorum. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.

zanzaro

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Merhaba,

Foruma konu açmıyorum maalesef.

kolay gelsin