100 Kişilik Alexa Grubu Kendine Güvenen Herkes Gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
Onaylı Üye
Üye
bugün haftasonu... bol bol dolaşım yapalım lütfen

0
Onaylı Üye
Üye
GÜNLERDİR ERİŞİLEMEYEN SİTELER ADMİNLERİ BİZİMLE İLETİŞİM KURUP DURUMU ANLATMADIKLARI İÇİN LİSTEDEN KALDIRILMIŞTIR.AYRICA HAKKINDA DOLAŞIM YAPMIYOR ŞEKLİNDE SIKÇA ŞİKAYET ALINANLARDA LİSTEDEN KALDIRILMIŞTIR.

HAFTA SONU LÜTFEN TÜM GÜN DOLAŞIM YAPMAYA GAYRET GÖSTERELİM

0
Onaylı Üye
Üye
bugünün dolaşımına başlıyorum dün yine sadece 6 kişi gezmiş bakalım nasıl olacak bu iş

0
Onaylı Üye
Üye
şuan banner hazırlayamayacağım ama sitelere girildi dolaşıldı. tüm siteler sorunsuz açılıyor. Yalnız dün 4 5 kişi girmiş sadece buradan. Eğer boyle olacaksa bazıları açıkça hak yiyor.

0
Onaylı Üye
Üye
şuan banner hazırlayamayacağım ama sitelere girildi dolaşıldı. tüm siteler sorunsuz açılıyor. Yalnız dün 4 5 kişi girmiş sadece buradan. Eğer boyle olacaksa bazıları açıkça hak yiyor.

Arkadaşım lütfen dolaşımını yap ve boşver hak yiyenleri.bugün bu uygulamayla ayıklamaya başlıyoruz bakalım kimler konumuzun takipçisi.Lütfen gün içinde bannerını belirtilen şekilde hazırlayıp forumdan paylaşırmsın ya da bana pm olarak gönder. grupta 2 kişi kalana kadar ben hep burdayım.bakalım bu hafta sonu bu değişikliğ kimler görecek ve bu sisteme dahil olmak için banner yollayacak.Yollamayanlar zaten silinecek.Lütfen sabır...

0
Onaylı Üye
Üye
Buyrun arkadaslar banner. biraz hizli ve duzensiz oldu ama isi gorur :D

3831.png

0
Onaylı Üye
Üye
Seocu arkdaşım lütfen 468*60 bi banner hazırlarmısın. kırmız lacivert yazılı olsun ve lütfen 5 dakika ayır sıfırdan yap...

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşım lütfen dolaşımını yap ve boşver hak yiyenleri.bugün bu uygulamayla ayıklamaya başlıyoruz bakalım kimler konumuzun takipçisi.Lütfen gün içinde bannerını belirtilen şekilde hazırlayıp forumdan paylaşırmsın ya da bana pm olarak gönder. grupta 2 kişi kalana kadar ben hep burdayım.bakalım bu hafta sonu bu değişikliğ kimler görecek ve bu sisteme dahil olmak için banner yollayacak.Yollamayanlar zaten silinecek.Lütfen sabır...

Nasıl boşverelim yahu biz haybeyemi dolaşıyoruz. Bu sistem umarım tutar. Banner aşağıda.

parcapizza.png

0
Onaylı Üye
Üye
parça pizza bannerı eklenmiştir listeye. evettt arkadaşlar yokmu konuyu takip edip banner hazırlaryan... haydi paylaşın gün içinde değişelim.

0
Onaylı Üye
Üye
surf tamamlanmıştır bitek tiklayarak-kazan.blogspot.com/ sitesini dolaşamadım

0
Onaylı Üye
Üye
HAYDİ NERDE KATILIMCILARIMIZ.NERDE BANNERLARINIZ?

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaşlar bana banner hazırlayacak yok mu ya :D

0
Onaylı Üye
Üye
Pardon ya başını okumamışım ben siteler arası banner değişimi yapılacak sandım :) k.bakmayın hemen hazırlıyorum

0
Onaylı Üye
Üye
Turkvadisi.png

buyrun güzel bir secim sobot teşekkürler

0
Onaylı Üye
Üye
Gruptan neden çıkarıldığımı açıklayabilirmisiniz ?

0
Onaylı Üye
Üye
Bugün ilk sorfume başlıyorum!! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri