arkadaşlar kimisi sitelerin aranılan kelimede geri sıraya düşüşünden kimiside alexada düşüşlerin yavaşlamasından şikayetçi.Bunlar gayet doğal. Çünkü alexa 1 milyon ve aşağı sıralamasına düşünce gıdım gıdım düşmeye başlar çünkü rekabet artar.Dahası alexa değeriniz düştükçe karşınıza marka haline gelmiş siteler çıkmaya başlar bu sitelerin üyelerinden bi bölümü bile günde bi kez siteye girse zaten onların zirve yapmasına yeter artar.birde bu grupta 5-10 düzgün dolaşım yapan kişiyle yaptığımız bu işi para verip yaptıranlar var şimdi burda onların reklamını yapmayalım ama inanın böyle...
Gelelim google aramalarında sitelerimizin düşüşüne...Bu yakınlarda googleın pagerank gibi bazı değerleri düzenlemesi ya da yeni uygulamalar başlatması olası şeyler.Böyle zamanlarda sitelerinizin indexlenmiş sayfa sayısı azalabilir,siteniz çok gerilere düşebilir bir anda tepeye fırlayabilir.Herşey google örümceğinin merkezinde olup bitenlerle alakalı....Biz dolaşımlarımızı gerektiği gibi yapalım.Çürük elmaları aramızdan temizleyelim.İnşallah sonucu bikaç ay sonra iyi yerlerde olan sitelerimizle göreceğiz.Kimiside beni gruptan çıkarın bi yararı yok demiş...Pşa gönlünüz bilir...Hafta sonu zaten tüm bannerları silip aktif katılımcıların bannerlarını koyacağız... Aramızdan ayrılanlara webde başarılar...