100 Kişilik Alexa Grubu Kendine Güvenen Herkes Gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
Onaylı Üye
Üye
BÖYLE BİR BANNERI ASLA O LİSTEYE KOYMAM.LÜTFEN SİZDE DİĞER ÜYELER GİBİ KIRMIZI MAVİ LACİVERT DÜZ YAZI VE DÜZ BEYAZ ZEMİN ÜSTÜNE BANNER HAZIRLAYINIZ VE ÖZEL MESAJ OLARAK GÖNDERİNİZ.

0
Onaylı Üye
Üye
sanırım olmuş hocam guruba hoş geldınız devamlılık şart tabiki devamlı olmayanlar silinecektır herkese hayırlı hitler

0
Onaylı Üye
Üye
reddragon bannerınızı ekledim.lütfen dolaşıma başlayınız ve bannerlar sayfasındaki kuralları okuyunuz.dolaşımı düzenli yapınız.iyi çalışmalar,webde başarılar...

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaşlar büyük derbi öncesi (futbol budur) dolaşıma başlıyorum..

sobot site üzerinde gerçekten çok reklam var .. birde bir şey soracağım bu dolaşımlardan reklamların etkilenmiyormu.. beni adenseden banladılar bu dolaşımlardan dolayı..

0
Onaylı Üye
Üye
beni henüz farketmediler. siz reklamlara tıklamayın yeter...sonuçta anahtar kelimeden geliyor herkes siteye :)) bakalım önümüzdeki günlerde şirket sitesi gibi bi tema uygulaycam siteye. ondan sonra işler farkeder.zaten sitenin asıl amacı adsense reklamı değil.şirket sitelerini alt etmek

0
Onaylı Üye
Üye
evet sobot haklısın bakalım beklemeyim..

indiroloji sitesi gruba hoşgeldin.. (sadece KENDİ DÜŞÜNCEM sitendeki müzik insanı biyerden sonra rahatsız ediyor. kaldırırsan iyi olur derim bilgine.))

0
Onaylı Üye
Üye
adsensedeki banının bu dolaşımlarla alakası yoktur girip tıklasak bile ki yapmıyoruz gene de ban yememen lazım

0
Onaylı Üye
Üye
ARKADAŞLAR LÜTFEN İLGİLENEN ARKADAŞLARDAN SİTEM HAKKINDA ÖNERİ BEKLİYORUM BİR KONUDA... PAZARTESİ İTİBARİYLE BİR ŞİRKETE SİTE AÇACAĞIM İNŞALLAH VE AŞAĞIDAKİ GİBİ Bİ SİTE HAZIRLADIM.BU GÖRÜNÜMÜ VE ÖZELLİĞİ KONVEYÖR TV SİTESİNDEDE KULLANSAM SİZCE NASIL OLUR? TABİ BİREBİR AYNI RENKLER VE GÖRSELLER DEĞİL...

ŞÖYLE BİŞEY OLSA NASIL OLUR KONVEYÖR SİTESİ : http://konveyor.tv/efecanyapi/

0
Onaylı Üye
Üye
...

alexa.jpg

0
Onaylı Üye
Üye
banner yollamak için bi kaç sene daha bekleyeydınız:)

0
Onaylı Üye
Üye
7296.gif

sobot dünden beri bekliyorum hala koymamıssın kardesım :(

0
Onaylı Üye
Üye
Regstar bannerınız diğer bannerlara renk olarak benzememektedir.diğer bannerlar formatında bir banner hazırlayıp özelden gönderiniz.Yoksa asla listeye bannerınız eklenmeyecektir...

Ekleme: internet kafeden bi dolaşım yapayım bakim.farklı ip no iyidir...

Ekleme: hani nerde bannerımı ekleyin diyen yeni üyelerimiz... bugün pazar herkesten çok iyi performanslı bi dolaşım bekliyoruz...

0
Onaylı Üye
Üye
regstar arkadaşım bu grup sitelerin bannerlarını koyarak dikkat çekmek için değil,üyelerin bannerlara bakarak siteleri girip dolaşması için kururldu.herkes tek tip banner hazırladı koydu.gruba katılmak istiyorsan herkes gibi bir banner hazırlyaıp yollarsın.illede bu benim bannerım olsun diyorsan başka gruplar bak... iyi çalışmalar...

0
Onaylı Üye
Üye
sobot senın sitenın anasayfasına takıldım kaldım video falan mı koydun sayfaların çıkmıor bu arada bannerı bize uydurmayan ayak da uyduramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri