100 Kişilik Alexa Grubu Kendine Güvenen Herkes Gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
Onaylı Üye
Üye
14112.bmp

0
Onaylı Üye
Üye
remsinay bugün son olarak sizin bannerınız listeye eklenmiştir.Gün içinde gelecek bannerlar gün sonunda listeye eklenecektir.
-Cutter arkadaşım bannerını lütfen diğer sitelerin bannerları gibi renklerde hazırlarmısın.

0
Onaylı Üye
Üye
grup şimdi süper olmuş temizlik iyidir.. Dolaşıma Başlıyorum Bu hafta keyifli geçecek...

Ekleme: dolaşım lar tamamlanmıştır. access.net admini siten çok yararlı orada gördüğüm teknik servis programını indirdim fakat çalışıtıramadım yardımını bekliyorum..

0
Onaylı Üye
Üye
günlük dolaşım başlamıştır..

Dün akşam gezinti yapamadım herkes hakkını helal etsin..

Bugün ve yarın fazlasıyla gezilecektir..

# Günlük Dolaşım Bitmiştir[13:00]

0
Onaylı Üye
Üye
haydi şimdi 1 dolaşımda ben yapayım... başlanguç 13-45

0
Onaylı Üye
Üye
berlin sms ; bannerlar 468*60 boyutlarında hazırlanacak... diğer arkadaşlarda o şekilde hazırladı. b irde artık listeye gün içinde banner eklemiyoruz.yeni bannerlar gün sonunda ekleniyor sonraki gün dolaşımlaya başlıyor....lütfen bu gece yarısına kadar bannerınızı 468*60 hazırlayıp bana özel mesajdan gönderiniz

0
Onaylı Üye
Üye
35iaut2.jpg

nasıl yapılıyo kardesım ben bılmıyorum ki ! deli oldum

0
Onaylı Üye
Üye
paintte yukarı menüde öz nitelikler ya da boyut diye bi bölüm vardır aç ordan boyutları 468*60 olarak ayarla ve yazını sonra yaz...

0
Onaylı Üye
Üye
1-Hewal adlı üye gruba katılıyorum demekle olmuyor.forumun takipçisi olacaksanız buyrun alalım gruba.Birde bugün içinde diğer arkadaşlar gibi 468*60 banner hazırlayıp bana gönderiniz.Sonra foruma gelip dolaşıma başlayacağınız vakit dolaşıma başlıyorum deyiniz...

Ekleme: Birde arkadaşlar sizce benim konveyör tv google reklam yerleşimlerim nasıl? Çok abartmışmıyım reklam yerleşimini yoksa gelen yer mi reklamları ?

0
Onaylı Üye
Üye
1-Hewal adlı üye gruba katılıyorum demekle olmuyor.forumun takipçisi olacaksanız buyrun alalım gruba.Birde bugün içinde diğer arkadaşlar gibi 468*60 banner hazırlayıp bana gönderiniz.Sonra foruma gelip dolaşıma başlayacağınız vakit dolaşıma başlıyorum deyiniz...

Ekleme: Birde arkadaşlar sizce benim konveyör tv google reklam yerleşimlerim nasıl? Çok abartmışmıyım reklam yerleşimini yoksa gelen yer mi reklamları ?
muhakkak ki reklam tıklamalarından artış olacak ama bana göre sayfanın kalitesi düşer heryerde google reklamı var:)

0
Onaylı Üye
Üye
hocam ben neden sılındım gruptan ben solemıstım 3 gun yokum dıe ?

0
Onaylı Üye
Üye
hemato arkadaşım bu soruyu sormadan önce keşke o bannerların üstüne yazdıklarımı okusaydın....birde artık forumu düzgün takip etmeyenler yaptığımız değişikliklerden haberdar olmuyor... artık katılımcıların hem konumuzu düzenli takip etmesi hemde düzenli dolaşım yapması için ani değşiklikler yapıyoruz... yeni uygulamamız 3 anahtar kelime ile yeni bir banner hazırlamak ve bu anahtar kelimelerden siteye girerek dolaşmak... bannerını hazırla gece koyayım listeye

0
Onaylı Üye
Üye
şöle bi siteleri dolaşayım
//
dolaşım tamamlandı konvetörtv son anda bağlantı sorunu verdı sobot ilgilenırsen iyi olur

0
Onaylı Üye
Üye
tm kardesım ben anahtar kelımelerı kararlastırınca verırım sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri