eski cumhurbaşkanının da diğer cumhurbaşlanalrının da yerini dolduracağını ben hiç düşünmüyorum çankayaya da yakışmıyor karısı hele hiç yakışmayacak bugun kara gündür türkiye için umarım korktuğum şeyleri yavaş yavaş sokuşturmazlar canım ülkemize.
pembekedi : birileri bu durumu hazmedemese de Abdullah GÜL Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı olarak seçilmiştir.
kesinlikle partizanlık yada siyaset yapmak istemiyorum.
Ancak şunu söyleyebilirim bu ülkede istanbulu olsun ankarası olsun izmiri olsun sivası olsun karsı ardahanı urfası adanası olsun, %80lik bir kesimin Annesi , annesi değilse nenesi kesinlikle başörtülüdür ve başörtünün kime ne zararı var bunu ben anlamış degilim.
Karısının ne kötülügünü gördünüz adamın ki yakışmadıgını söylüyorsunuz buna hele hiç anlam veremiyorum.
Şunun ayrımını bile yapamıyorken, sen siyaset yapmak istesen de bir şey değişmez bence.
Başörtü değil bu, türban. Kaç kez tartışıldı. Başörtü, sadece kafayı kapatan bezdir. Türban, ideolojik simgeler barındıran bir şey. Omuzlardan aşağı kadar inen bir bez. İsteyen istediği gibi yorumlayabilir, saçma bulabilir. Ama durum böyle.
Ayrıca, cumhurbaşkanı eşi türbanlı. Baştan belirlenmiş kurallar var. Bazı yerlere türban ile giremiyorsun. Ama aferin, kaleyi içten fetheden ve bu olayı delen cumhurbaşkanımıza alkış gönderelim. İçlerinde ukte kalan insanlar rahatlamıştır.
Şimdi, cevaplar ardı ardına gelecektir. Gelmeli zaten, Türkiye'de artık tamamen siz konuşacaksınız.
@Permission,
Kimin nasıl bir ideoloji savunduğu belliyken, kimse "görevini nasıl yapar daha belli olmaz" diyemez. Ayrıca, laiklik elden gitmez, izin vermez kimse diyorsun da, %46 var bu ülkede. Tabi milli görüşçüleri saymıyorum bile. Türkiye'nin yarısından fazlası laiklik düşmanı. Cümlelerimizde "laiklik" geçince, dalga geçmeye çalışılıyor. Ağızlarına sakız yapanlar utansın.
eski cumhurbaşkanının da diğer cumhurbaşlanalrının da yerini dolduracağını ben hiç düşünmüyorum çankayaya da yakışmıyor karısı hele hiç yakışmayacak bugun kara gündür türkiye için umarım korktuğum şeyleri yavaş yavaş sokuşturmazlar canım ülkemize.