KerneL32' Alıntı:Cevaplariniza cevap yazamadim cunku evde degildim.
Banka ornegi : Bankadan alacaginiz 30 YTL 'lik bir bono 'nun gunde size biraktigi miktar 2 YTL 'dir. 2 Milyar ile 'de 66 'tane bono, fon, vs alinir. Alinan fon bono vs. 1 aylik isleme sokuldugu taktirde bu kadar para birakir. bir tanesinden gunde 2 YTL 'elde etmeyi birakin 1 ytl elde ettigimiz dusundugumuzde gunde 66 YTL eder. 66 YTL x 30 siz hesaplayin.
2 Bansettigim olay devletin abd ile olan iliskisinden kaynaklaniyor.
Diger bir sey SIS.COM.TR senin gibi 110-120 $ 'a FDC 'den aldigim bir sunucuyu kalkar musterime aldigim fiyat 210 $ size 220 $ a verebilirim diyip 220 - 230 $ 'a satarsam %100 kar etmis olacagim icin iyi bir derecede zengin olabilirim. Haa su var sana kazanmami diyorum yoo kazan ama daha kisa bir sure once sordugum sunucu ucretine bana 260 $ soyledin. FDC 'de ayni sunucuyu birinin araciligi ile 140 $ 'a alabiliyorum. O yuzden sen bu komedi den ziyade kendi rezilligini ortpas et derim. Insanlara insan gibi yaklas derim.
Simdiye kadar amacim kimseyi kirmak olmadi olamazda. Ama goruyorum ki kendini bilmez bazi insanlar kiriyorsa cevap hakki doguyor demektir.
yasakpara oynamak aptalca islerle ugrasmak gibi sonuna gulucuk isareti birakilan islerden ziyade mantikli insanlarin mantikli yaklasimlari gibi mantikli seyler uretirdim.
Bu kadar iyi olan bir kac kisiye soruyorum ....
Bana turkiye 'de olmayan bir site tarzi soylermisiniz ?
( NOT : Ben soyleyebilirim. Acildiktan 1 ay sonra para edebilecek bir site olmak sarti ile )
Site acip adsense koymak da bu ise cozum degil. Para kiminse nasil kazanacagini o dusunsun ama bazi ahmaklar gibi "aman nasil kazanilir ki" derseniz zaten kazanamazsiniz.
Lutfen sacma sapan yorumlar yazmayiniz. konuyu ben acmadim acan arkadasa cevap yazin. Cevaba cevap yazilmaz ...
KerneL32' Alıntı:Bu konu gittikce tarafimca budaklaniyor. Ben kendime guvendigim icin boyle bir cevap da yazdim. Ama soruyu soran arkadasin sorusundan ziyade herkes benim cevabim ile ilgileniyor.
Son Kez ...
( Closed )
besturk.net' Alıntı:Merhabalar..
Hep konuşuruz;
-keşke sermayem olsa..
-Ah bi param olsa neler yaparım
- Parasız olmuyo bu işler 1-2 milyar yeterli olurdu
- vs vs.
Peki arkadaşlar soruyorum..
2 milyarınız olsa internette nasıl değerlendirirdiniz ?
Ne gibi yatırımlar yaparsınız, nasıl kullanırsınız ?
Yada 2 milyarı olanlar nasıl kullandılar ? Verim aldılarmı ?
Yardımcı olursanız sevinirim...
MoD' Alıntı:Herkes aldigi parayi geri koysun.
Besturk.net, hocam al sen su 2 milyari. kapansin bu konu burda. Senin 2 milyar klavyelere zararli geldi