W
Wasgo
Misafir
Master kusura bakma sadece yazdiklarin boş sözlerden başka birşey deil bir konu hakkinda eleştiri yapabilmen için o konuda hakkinda bilgin olmasi gerekir dimi ?
Biraz büyü bence..
Biraz büyü bence..
MasterTR' Alıntı:hala yalan soylediklerini uzerine basa basa savunuyorum.. 23 temmuzu niye bekliyoruz anlamadim? bunlar 23 temmuzda vurgunu yapip ortadan kayip mi olacaklar yoksa? planli programli cali$iyorlar tabii hmmm dogru evet 23 temmuzda pirrr.. biz ne nixcon lar surkenthost lar gorduk o zamanda demi$tim yok surkent yapmaz cok buyuk firma zart zurt demi$lerdi... sonunuzu iyi gormuyorum sizinde. bu sefer 23 temmuza kadar kopardiginiz yaniniza kar kalmaz umarim ayrica ustteki mesajimi tekrarliyorum..
[tekrar]
ozon bey me$guldur ondan aramami$tir yedek parca i$ine girdiler tabi otomotivci olmak zor.. lol
6gps hatlari varmi$, 70 milyonun 56gps hatti var sana kim 6gps verir salliyorsun bari 1gps de (o yalan bile cok siritir)
7200 metrekara dc yi bir ay sonra 700.000 metrekare yapip tum turkinyenin yeraltina dc do$emesin bunlar
[/tekrar]
MasterTR' Alıntı:hala yalan soylediklerini uzerine basa basa savunuyorum.. 23 temmuzu niye bekliyoruz anlamadim? bunlar 23 temmuzda vurgunu yapip ortadan kayip mi olacaklar yoksa? planli programli cali$iyorlar tabii hmmm dogru evet 23 temmuzda pirrr.. biz ne nixcon lar surkenthost lar gorduk o zamanda demi$tim yok surkent yapmaz cok buyuk firma zart zurt demi$lerdi... sonunuzu iyi gormuyorum sizinde. bu sefer 23 temmuza kadar kopardiginiz yaniniza kar kalmaz umarim ayrica ustteki mesajimi tekrarliyorum..
[tekrar]
ozon bey me$guldur ondan aramami$tir yedek parca i$ine girdiler tabi otomotivci olmak zor.. lol
6gps hatlari varmi$, 70 milyonun 56gps hatti var sana kim 6gps verir salliyorsun bari 1gps de (o yalan bile cok siritir)
7200 metrekara dc yi bir ay sonra 700.000 metrekare yapip tum turkinyenin yeraltina dc do$emesin bunlar
[/tekrar]
[gormeyenler icin ikinci tekrar]
hala yalan soylediklerini uzerine basa basa savunuyorum.. 23 temmuzu niye bekliyoruz anlamadim? bunlar 23 temmuzda vurgunu yapip ortadan kayip mi olacaklar yoksa? planli programli cali$iyorlar tabii hmmm dogru evet 23 temmuzda pirrr.. biz ne nixcon lar surkenthost lar gorduk o zamanda demi$tim yok surkent yapmaz cok buyuk firma zart zurt demi$lerdi... sonunuzu iyi gormuyorum sizinde. bu sefer 23 temmuza kadar kopardiginiz yaniniza kar kalmaz umarim ayrica ustteki mesajimi tekrarliyorum..
[/gormeyenler icin ikinci tekrar]
yani yalan soylemesi senin icin onemli degil??deja-vu' Alıntı:ortada bı gercek var bunların yer altında yer ustunde artık nerdeyse makınaları varmı var bunu kabul edelım
Processor #1 Vendor: AuthenticAMD
Processor #1 Name: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3700+
Processor #1 speed: 2201.129 MHz
Processor #1 cache size: 1024 KB
bu bnm makına calısıyomu calısıyo hızlımı hızlı gerısınden babane dıger dc ler baglantılarını nerden alıyolar yada hangı omurgaya baglılar vs... senın baglı bulundugun dc yı soylermısın nası o fıyata saglıyolar onları tartısalım ortada bı gercek var makına lar var satılıyo + hız + tıcket lara gerı donus muhtesem fıyatlarda uygun daha ne ıstıyım.gerısını nası sagladıgını bende olsam bende yazmam adamlar dc yı acıcaklar bekleyın gorelım sonrada yorumları yapalım
senin icin sorun olmayabilir ama yalan dolanla i$ yuruten nixcon un yarina cikmiyacagini kim nerden bilsin.. senin paran boldur cope atabilirsin ama herkes senin gibi para babasi degil 3 kuru$un hesabini yapiyor millet nixcona verip parayi cope atmak istemez kimse (tabi senin gibi parasi bolsa para cope de gitse sorun degil)deja-vu' Alıntı:tamam hersey yalan kabul dıyelım pekı nerde bu makınalar kıtlenıp kaldık
http://62.68.195.206
http://62.68.195.207
http://62.68.195.208
http://62.68.195.209
nerden calısıyo bunlar ripede yalan soyluyosa benım elımden gelen bı durum yok gerısı senın anlayıs seklıne kalmıs
http://ripe.net/fcgi-bin/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=62.68.195.206
çok kötü bi çıkmaza soktun kendini geçmiş olsun.bu lafları ilerde çok kişi suratına tokat gibi vuracak.MasterTR' Alıntı:senin icin sorun olmayabilir ama yalan dolanla i$ yuruten nixcon un yarina cikmiyacagini kim nerden bilsin.. senin paran boldur cope atabilirsin ama herkes senin gibi para babasi degil 3 kuru$un hesabini yapiyor millet nixcona verip parayi cope atmak istemez kimse (tabi senin gibi parasi bolsa para cope de gitse sorun degil)
makinalarin nerde oldugunu sende bende bilmiyoruz al i$te ama verdikleri adresde 7200 metrekare alan zaten yok (bu mesajlari yazdiktan sonra yer altina dosedik dediler bakalim daha ne yalanlar gorecez.. DC yi mars ta kurmalarindan korkmaya ba$ladim)
pardon bu nixcon $irketinin elemanlarimi var aramizda yoksa benmi yanli$ anladim??Wasgo' Alıntı:Mastertr buyur açabilirsin. Kendin madem istiorsun açmayi buyur aç . Anketini.
"DC yi gosterememe nedenide ettigi bu yalanlardir boyle bir DC yoktur (7200Metrekare+6Gbps hat)"
Ispatla ? İspatlayamiorsan sus. Tamam ?
"2-3 yardakcisi surekli nixcon u ovuyor ve yalanlari ortbas etmeye cali$iyor ve bir forum okuyucusu/yazicisi olarak bu benim canimi SIKIYOR ve onun icin bunu yazma geregi duyuyorum"
Bence uslubuna dikkat etmelisin karşindakinin bir şahis deil şirket temsil etiğini bildirmek isterim.
Tek belirtiğim şudur bilmeden konuşma buyur hodri meydani ve sana meydan okudum anket yap sor insanlara , Boş konuşcağina ispatla dediklerini. Resmi evraklarla. Bukadar basit yada hiç yazma
"DC yi gosterememe nedenide ettigi bu yalanlardir boyle bir DC yoktur (7200Metrekare+6Gbps hat)"
Ispatla ? İspatlayamiorsan sus. Tamam ?
beni tehdit etmeye devam etmemeni tavsiye ederim varsa bir sorunun buyur konu$ tehdit etme anla$tikmi?? verdiginiz cevaplardan ne kadar aciz durumda oldugunuzu goruyor ve sizlere aciyorum ba$ka ne diyebilirim ki size??echo' Alıntı:çok kötü bi çıkmaza soktun kendini geçmiş olsun.bu lafları ilerde çok kişi suratına tokat gibi vuracak.
yani yalan soylemesi senin icin onemli degil??
ayrica isterseni anket acalim nixcon a guvenen kac ki$i var bu forumda bir bakalim.. 2-3 yardakcisi surekli nixcon u ovuyor ve yalanlari ortbas etmeye cali$iyor ve bir forum okuyucusu/yazicisi olarak bu benim canimi SIKIYOR ve onun icin bunu yazma geregi duyuyorum.. NIXCONUN DC I$I TAMAMIYLE YA-LAN-DIR
MasterTR' Alıntı:senin icin sorun olmayabilir ama yalan dolanla i$ yuruten nixcon un yarina cikmiyacagini kim nerden bilsin.. senin paran boldur cope atabilirsin ama herkes senin gibi para babasi degil 3 kuru$un hesabini yapiyor millet nixcona verip parayi cope atmak istemez kimse (tabi senin gibi parasi bolsa para cope de gitse sorun degil)
makinalarin nerde oldugunu sende bende bilmiyoruz al i$te ama verdikleri adresde 7200 metrekare alan zaten yok (bu mesajlari yazdiktan sonra yer altina dosedik dediler bakalim daha ne yalanlar gorecez.. DC yi mars ta kurmalarindan korkmaya ba$ladim)