İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

300mb alan 40gb bw yıllık 25 ytl sok kampanya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

echo

Misafir
hitix' Alıntı:
7200 metrekare DC olayını ve
6Gbps hat olayını ispatlasınlar 38adet dedicated müşterim var eğer hepsini onlara gönderip firmamı da kapatmazsam namerdim ! bu kadar kesin konuşuyorum.

keşke bu lafı demeseydin ne olur ne olmaz....

abacus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
+1 hitix , ne olur ne olmaz diye birsey olamaz cunki 7200m2 datacenterleri ve 6gbit hatlari olmasinin mumkunati yok , turkiyede hic kimse bu datacenteri duymamis bilmiyor , turkiyedeki datacenterlarin hepsi birbirini tanir bu sektordeki , neden nixcon denildiginde hepsi kahkakaha atiyor onuda dusunmek lazim , bakin tekrar ediyorum hizmetleri problemsiz dolandirici degiller , tek sorun yalan soylemeleri , kagitlarini acik tutsunlar gene herkez onlardan hizmet alacaktir korkmalarina luzum yok.

iyi calismalar.

R

*reyeskane-

Misafir
abacus' Alıntı:
+1 hitix , ne olur ne olmaz diye birsey olamaz cunki 7200m2 datacenterleri ve 6gbit hatlari olmasinin mumkunati yok , turkiyede hic kimse bu datacenteri duymamis bilmiyor , turkiyedeki datacenterlarin hepsi birbirini tanir bu sektordeki , neden nixcon denildiginde hepsi kahkakaha atiyor onuda dusunmek lazim , bakin tekrar ediyorum hizmetleri problemsiz dolandirici degiller , tek sorun yalan soylemeleri , kagitlarini acik tutsunlar gene herkez onlardan hizmet alacaktir korkmalarina luzum yok.

iyi calismalar.

Söylemicektim pişman oldum. Peki neden o adının duyulmadığı DC'ler nxicon'a co-loc. için anlaşma yapıyor. Siz bana DC adı verin bende durumlarını söyliyim. 2 sunucu alarak yönetince bu işi bilen biri olunmuyor.. Yeter..

D

deja-vu

Misafir
cıleden cıkardınız *reyeskane- sakın ol :) yavas yavas acıklıga kavusuyo

abacus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yahu beyefendi cidden cok ilginc birseyi bu kadar elinizde somut ogeler yokken koru korune savunmanizdan daha ilginc bir durum yok , ne mutlu nixconaki onlari bu denli seven musterileri var , beyefendi 1 ay sonra gnee bu platformda sizinle goruselim , ozamana kadar gene hicbirsey degismeyecek gene ayni tas ayni hamam olacaktir , BİRAKİN DATACENTERİ GORMEYİ , DAHA SERDAR BEYİ SU BEYİ BU BEYİ GOREN VARMİ İCİNİZDE ? , BU ADAMLARİN OFİSLERİNİ GOREN VARMİ GİTMİSLİGİ OLAN VARMİ ? , HADİ datacenter yuksek teknoloji'den dolayi korunuyor , NORMAL OFİSLERİNİ NİYE GOREN YOK , SAHİSLARİ GOREN YOK , BİR ELİNİ SIKAN YOK CAYİNİ İCEN YOK ? , lutfen bunlarida goz ardi etmeyin , biraz gercekci olun ben burda o adamlari sevmedigim icin bu yorumlari yapiyor degilim , benimde musterime sattigim orada 1 adet sunucu mevcut , verdigi iyi hizmetler yalanlarini ort pas edemez , sorularima cevabini bekliyorum.

iyi calismalar.

M

MasterTR

Misafir
adam telekomu arami$ bunu verebilecek omurgamiz yok demisler sen daha neyi savunuyorusn reyeskane misin nesin bide -rep vermi$ istersen milyon tane -rep ver bu nixconun sahtekar oldugu gercegini degi$tirecekmi? israrla yaziyorum nixcon YA-LAN-CI-DIR! umarim anlatabilmi$imdir reyeskane

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
müşteri değiller ortaklar malesef ki...
bende karalamıyorum zaten süper olabilir. türkiyede 1 numara olabilir
ama
7200metrekare kapalı yerimiz var
6gbps hattımız var
ege denizinden kablo çekiyoruz türkiyeye
denirse

hhhhoooooopppppppppp demek lazım.. sallamanın bi haddi var. telefonumu gönderdim. halen bekliyorum.

M

MasterTR

Misafir
ozon bey mesguldur ondan aramami$tir yedek parca i$ine girdiler tabi otomotivci olmak zor.. lol

6gps hatlari varmi$, 70 milyonun 56gps hatti var sana kim 6gps verir salliyorsun bari 1gps de (o yalan bile cok siritir)

7200 metrekara dc yi bir ay sonra 700.000 metrekare yapip tum turkinyenin yeraltina dc do$emesin bunlar :p

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şu an Serdar Bey ile arkadaşım görüştü. Kendileri 2 hafta içinde DC'lerini halka açacaklarını belirtmiş. O zamana kadar tüm iddalarımı geri alarak kendilerinden özür diliyorum.

Ciddi bir firma olduklarını düşünerek Türkiyede verdikleri hizmetten dolayı teşekkür bile etmek gerekli böyle kurumlara. DC görücüye çıktıktan sonraki dönemde bu söylenenlerin doğru olup olmadığı anlaşılacak. Eğer ki doğru ise burada yaptığım olumsuz yorumları telafi edeceğim.

Hizmet alan kişilerin memlun olmasına rağmen ben hizmet almadan memlun değilim imajı çizmenin yanlış olduğu sonucuna vardım. Bekleyim göreceğiz 2 hafta sonrasında DCyi. Sanıyorum ki en geç 23.Temmuz günü DC'leri ziyarete açılacak.

Keşke tüm bu yorumları yazmadan önce arayıp bilgi alabilme şansım olsa idi. Ama bazı olumsuzlıklar yaşadık. Gerek ben Serdar Beye ulaşamadım gerekse kendisi arkadaşıma ulaşamamış bu sabah.

Bence bu konuda birşeyler yazmak artık çok yersiz. Gerek Nixcon gerekse Nixonculardan kendi adıma özür dilerim. Lakin verilen tarihte bu DC'ler gösterilecek denmesine rağmen tarih ertelenirse veya iptal edilirse bu da benim ne denli haklı olduğumu gösterir.

23 Temmuza kadar bekleyelim.. Ne dersiniz?

D

deja-vu

Misafir
hitix' Alıntı:
Şu an Serdar Bey ile görüştü. Kendileri 2 hafta içinde DC'lerini halka açacaklarını belirtmiş. O zamana kadar tüm iddalarımı geri alarak kendilerinden özür diliyorum.

Ciddi bir firma olduklarını düşünerek Türkiyede verdikleri hizmetten dolayı teşekkür bile etmek gerekli böyle kurumlara. DC görücüye çıktıktan sonraki dönemde bu söylenenlerin doğru olup olmadığı anlaşılacak. Eğer ki doğru ise burada yaptığım olumsuz yorumları telafi edeceğim.

Hizmet alan kişilerin memlun olmasına rağmen ben hizmet almadan memlun değilim imajı çizmenin yanlış olduğu sonucuna vardım. Bekleyim göreceğiz 2 hafta sonrasında DCyi. Sanıyorum ki en geç 23.Temmuz günü DC'leri ziyarete açılacak.

Keşke tüm bu yorumları yazmadan önce arayıp bilgi alabilme şansım olsa idi. Ama bazı olumsuzlıklar yaşadık. Gerek ben Serdar Beye ulaşamadım gerekse kendisi arkadaşıma ulaşamamış bu sabah.

Bence bu konuda birşeyler yazmak artık çok yersiz. Gerek Nixcon gerekse Nixonculardan kendi adıma özür dilerim. Lakin verilen tarihte bu DC'ler gösterilecek denmesine rağmen tarih ertelenirse veya iptal edilirse bu da benim ne denli haklı olduğumu gösterir.

beklıyelım bu arada bana bos bı domaını pm ıle bıldır sana deneme hesabı acıyım buyur test yap sonrada yorumlarını alalım denemıs olursun :)

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben işin orasında değilim. çok hızlı olabilir. hatları süper olabilir. müşteri temsilcileri süper olabilir. benim takıldığım tek yer
1. 7200metrekare DC olayı
2. 6gbps Hat olayı
3. Ege Denizinden kablo döşeme olayı'dır

gereksiz bi tartışma olur bundan sonra ben kendi adıma birşey yazmayacağım. 23.Temmuzda ilk işim kağıthaneye gelmek olacak. Şayet herhangi bir nedenle tarih ertelendi, vazgeçtik vs.. gibi şeyler denirse o zaman benim yaptığımı sizler yaparsınız umarım.

23.Temmuz tarihine kadar Nixcon.com.tr'den, müşterilerinden ve firma çalışanlarından yaptığım yorumlardan dolayı özür diliyorum. 23.Temmuzdan sonra ya bu yorumların çok daha ağırları gelir ya da bunları affettiririm bi şekilde.

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cemadak' Alıntı:
su lafını da gerip alıp ayrıyetten özür dilersen sevinirim ...

Sende dahil olmak üzere burada deja-vu ve reyeskane'den de özür dilerim. Çalıştığın firmayı koruman kadar doğal birşey olamaz. Bana hayal ötesi geldiği için rakamlar böyle bir çıkışta bulundum.

En büyük özürü de Nixcon ve Nixcon çalışanları ile yetkililerinden diliyorum.

ve sabırsızlıkla 23.Temmuz tarihini bekliyorum.

herkese iyi çalışmalar .

E

echo

Misafir
hitix' Alıntı:
Şu an Serdar Bey ile görüştü. Kendileri 2 hafta içinde DC'lerini halka açacaklarını belirtmiş. O zamana kadar tüm iddalarımı geri alarak kendilerinden özür diliyorum.

demedimmi kesin konuşma diye? neyse sen dahil bir çok kişiye ders olur umarım(yalancılıkla suçlayanlar dahil).lütfen yanlış anlama ama yargısız infaz insana tükürdğünü yalatıyor böyle durumlarda en iyisi özür dilemek.başka yapabilecek şey yok

bu arada
hitix' Alıntı:
7200 metrekare DC olayını ve
6Gbps hat olayını ispatlasınlar 38adet dedicated müşterim var eğer hepsini onlara gönderip firmamı da kapatmazsam namerdim ! bu kadar kesin konuşuyorum.

dedicated leri veriosan alabilirim :p

D

deja-vu

Misafir
hitix' Alıntı:
Sende dahil olmak üzere burada deja-vu ve reyeskane'den de özür dilerim. Çalıştığın firmayı koruman kadar doğal birşey olamaz. Bana hayal ötesi geldiği için rakamlar böyle bir çıkışta bulundum.

herkese iyi çalışmalar .

ıyı az bı zaman kalmıs zaten bına onların deyıl gordugum kadarıyla katlı bı yer :)
gerısı kınder suprız yumurta :)

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğer bu özrü tükürdüğünü yalamak olarak algılarsan derhal geri alabilirim?
sonuç olarak belirttim 23. temmuz tarihine kadar bekleceğim diye. Neticede telefonda arkadaşıma 2hafta sonra dc görücüye çıkacak denmiş 2-3 gün de ben ekledim 23 temmuz oldu.

o tarihe kadar da buraya bişey yazmayacağım bu konuda. 23 temmuzda görüşürüz.

E

echo

Misafir
hitix' Alıntı:
eğer bu özrü tükürdüğünü yalamak olarak algılarsan derhal geri alabilirim?
sonuç olarak belirttim 23. temmuz tarihine kadar bekleceğim diye. Neticede telefonda arkadaşıma 2hafta sonra dc görücüye çıkacak denmiş 2-3 gün de ben ekledim 23 temmuz oldu.

o tarihe kadar da buraya bişey yazmayacağım bu konuda. 23 temmuzda görüşürüz.

yok canm yanlış anlama dedim zaten :)

burda önemli olan nixcon firmasının hizmetleri. yararlı olacaksa ne mutlu bize :p

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hitix' Alıntı:

herkese iyi çalışmalar .

kendi adıma tesekkür ederim :)

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
inan nixconun dediklerinin doğru olması için dua ediyorum. neden dersen burada ben ezilmişim, yanlış çıkmışım, tükürdüğümü yalamışım önemi yok.

ama türkiye neler kazanır bi düşün? salak salak dc'lere yurtdışında onbinlerce dolar akıtıyoruz. işallah doğrudur ve böyle ise dedim ya kendimi affettireceğim bu konuda nasıl mı bunu da göreceğiz.

şu an için bu konuda diyebileceğim en son söz
Başta Nixcon.com.tr ve çalışanlarından
Sonra Nixcon.com.tr'den hizmet alan arkadaşlardan
son olarak da burada tartışmaya girdiğim herkesten özür diliyorum.

2-3 hafta içinde en geç DC açılacak denmiş bu arada arkadaşım tel açtı. 23 temmuz diye birşey yok dedi. 1 ağustos olsun önemli değil.

1 ağustosa kadar nixcon adını unutuyorum ve yorum yazmayacağım. sonrasında hepberaber görüşelim. inanın haksız olmayı istiyorum. çünkü bu bu işi yapan herkez ve türkiye için bi kazanç olacak doğru ise.. ben haksız olmuşum çok mu?

herkese iyi çalışmalar. son mesajımdı lütfen cevap hakkı doğuracak şeyler yazmayın. herkesten özür diliyorum gereksiz yere uzattım bu konuyu.

M

MasterTR

Misafir
hala yalan soylediklerini uzerine basa basa savunuyorum.. 23 temmuzu niye bekliyoruz anlamadim? bunlar 23 temmuzda vurgunu yapip ortadan kayip mi olacaklar yoksa? planli programli cali$iyorlar tabii hmmm dogru evet 23 temmuzda pirrr.. biz ne nixcon lar surkenthost lar gorduk o zamanda demi$tim yok surkent yapmaz cok buyuk firma zart zurt demi$lerdi... sonunuzu iyi gormuyorum sizinde. bu sefer 23 temmuza kadar kopardiginiz yaniniza kar kalmaz umarim ayrica ustteki mesajimi tekrarliyorum..

[tekrar]
ozon bey me$guldur ondan aramami$tir yedek parca i$ine girdiler tabi otomotivci olmak zor.. lol

6gps hatlari varmi$, 70 milyonun 56gps hatti var sana kim 6gps verir salliyorsun bari 1gps de (o yalan bile cok siritir)

7200 metrekara dc yi bir ay sonra 700.000 metrekare yapip tum turkinyenin yeraltina dc do$emesin bunlar :p
[/tekrar]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5