W
Wasgo
Misafir
Toprağa su verioruz ve ne çikacağini bilioruz emin ol..
hitix' Alıntı:forum fazla kirlendi daha fazla meşgul etmek istemiyorum. özelden devam ederiz sizinle gerekirse de yarın gelir burada gerekli açıklamamı yapar özür dilerim.
ama hala saçma geliyor bana 10mbps'in 200 milyona verilmesi. neyse.. o kadar iddalı konuştunuz ki server bile alabilirim bu yerden eğer tüm bunlar doğru ise.
cemadak' Alıntı:evet 20 dk dır msjları okuyorum yeni geldim foruma ;
hitix amacsız yere bi acık bulmaya cırpınıyorsun ama cabaların bos cıkıyor.. actıgım topic in icine de ettin tebrik ediyorum bunu özelden bana iletseydin yeni bir topic acar orda hallederdik yada hali hazırda nixcon hakkında diye bir topic var orda halledebilirdik ya neyse..
bisey tutturmussun 200 ytl ye nasıl veriyor diye tüm sunucular unutmaki 200 ytl degil orda ve aldıgı baglantının tt yle yapılan anlasmaların icerigini basbakan olsan da örenemessin ögrenirim filan diye bosu bosuna gaza gelmemeni daha önce söylemistim zaten nixcon bir is yaptı türkiyede herkesin takdir etmesi gerekirken gereksiz yere üstüne gidiliyor..
cemadak' Alıntı:neyse problem degil oldu bi kere r10 da da eziklere cevap vermeye kasıyorum bi yandan...
cemadak' Alıntı:gerek yok ya.. nixcon cevabını vericektir zaten
cemadak' Alıntı:buraya gelip cevap verir diye bisey mi dedim ?
sadece cevabını verir hangi yollardan olucagını kendi belirler..
BiLHost' Alıntı:Evet ben de bekliyorum.Bu arada umarım bir moderatör gelip bu konu çok uzamış diye saçma bir nedenle başlığı kilitlemez.İnanın bana çok keyifli geliyor bu tartışma
*reyeskane-' Alıntı:Bu yüzden uykusuz kaldım Halen ayaktayım. Hitix ile pm yoluyla görüşüyüroz. Kendisi durumunu anlattı. Çayımızı içmeye davet ettim. Bekliyoruz.
deja-vu' Alıntı:burda acıklasın