İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

300mb alan 40gb bw yıllık 25 ytl sok kampanya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet 20 dk dır msjları okuyorum yeni geldim foruma ;

hitix amacsız yere bi acık bulmaya cırpınıyorsun ama cabaların bos cıkıyor.. actıgım topic in icine de ettin tebrik ediyorum bunu özelden bana iletseydin yeni bir topic acar orda hallederdik yada hali hazırda nixcon hakkında diye bir topic var orda halledebilirdik ya neyse..
bisey tutturmussun 200 ytl ye nasıl veriyor diye tüm sunucular unutmaki 200 ytl degil orda ve aldıgı baglantının tt yle yapılan anlasmaların icerigini basbakan olsan da örenemessin ögrenirim filan diye bosu bosuna gaza gelmemeni daha önce söylemistim zaten nixcon bir is yaptı türkiyede herkesin takdir etmesi gerekirken gereksiz yere üstüne gidiliyor..

R

*reyeskane-

Misafir
hitix' Alıntı:
forum fazla kirlendi daha fazla meşgul etmek istemiyorum. özelden devam ederiz sizinle gerekirse de yarın gelir burada gerekli açıklamamı yapar özür dilerim.

ama hala saçma geliyor bana 10mbps'in 200 milyona verilmesi. neyse.. o kadar iddalı konuştunuz ki server bile alabilirim bu yerden eğer tüm bunlar doğru ise.

Yazdıklarım iddia değil, bildiğim, şahit olduğum, yaşadığım şeyler. PM'de de belirttiğim gibi, buyrun gelin çayımızı için sizi kendi sunucularımza bağlayalım. Gözlerinizle görün.

W

Wasgo

Misafir
cemadak' Alıntı:
evet 20 dk dır msjları okuyorum yeni geldim foruma ;

hitix amacsız yere bi acık bulmaya cırpınıyorsun ama cabaların bos cıkıyor.. actıgım topic in icine de ettin tebrik ediyorum bunu özelden bana iletseydin yeni bir topic acar orda hallederdik yada hali hazırda nixcon hakkında diye bir topic var orda halledebilirdik ya neyse..
bisey tutturmussun 200 ytl ye nasıl veriyor diye tüm sunucular unutmaki 200 ytl degil orda ve aldıgı baglantının tt yle yapılan anlasmaların icerigini basbakan olsan da örenemessin ögrenirim filan diye bosu bosuna gaza gelmemeni daha önce söylemistim zaten nixcon bir is yaptı türkiyede herkesin takdir etmesi gerekirken gereksiz yere üstüne gidiliyor..

Sende kusura kalma cevap verdikce vermek zorunda kaldim iradem müsade etmedi yani susmaya .Tkr Teşşekürler konu için.

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neyse problem degil oldu bi kere :) r10 da da eziklere cevap vermeye kasıyorum bi yandan...

R

*reyeskane-

Misafir
cemadak' Alıntı:
neyse problem degil oldu bi kere r10 da da eziklere cevap vermeye kasıyorum bi yandan...

Link ver gelsinler Biz burda gerekni yaptık. Nixcon'dan iş teklifi bekliyorum :p :D

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
buraya gelip cevap verir diye bisey mi dedim ?

sadece cevabını verir hangi yollardan olucagını kendi belirler..

R

*reyeskane-

Misafir
cemadak' Alıntı:
buraya gelip cevap verir diye bisey mi dedim ?

sadece cevabını verir hangi yollardan olucagını kendi belirler..

Aman Cem Bey, ne bu tepki :) Ben smiley koymadım diye yanlış anlamayın. Ben sizle aynı düşüncede olark yazmıştım..

D

deja-vu

Misafir
sonunda bız gıttık sız geldınız :) 30 dk dır okuyorum ve mutlu son ama hıtıx den bu gun yazıları beklıyorum!!!!

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet ben de bekliyorum.Bu arada umarım bir moderatör gelip bu konu çok uzamış diye saçma bir nedenle başlığı kilitlemez.İnanın bana çok keyifli geliyor bu tartışma :)

D

deja-vu

Misafir
BiLHost' Alıntı:
Evet ben de bekliyorum.Bu arada umarım bir moderatör gelip bu konu çok uzamış diye saçma bir nedenle başlığı kilitlemez.İnanın bana çok keyifli geliyor bu tartışma :)

tartısmak guselde gece 1 okuyorum sabah 6.30 ıse su an ısdeyım halen okuyorum :) hastalık oldu

W

Wasgo

Misafir
Ancak anlatabildik :)

Kendimi nixcon yetkili pazarlamaci hissetim :) bölece nixcon ailesine birisini katmiş oluruz.. Nasil yaşasin Google diorsak .

Bende Yaşasin Nixcon.

R

*reyeskane-

Misafir
Bu yüzden uykusuz kaldım :) Halen ayaktayım. Hitix ile pm yoluyla görüşüyüroz. Kendisi durumunu anlattı. Çayımızı içmeye davet ettim. Bekliyoruz.

D

deja-vu

Misafir
*reyeskane-' Alıntı:
Bu yüzden uykusuz kaldım :) Halen ayaktayım. Hitix ile pm yoluyla görüşüyüroz. Kendisi durumunu anlattı. Çayımızı içmeye davet ettim. Bekliyoruz.

burda acıklasın :)

D

deja-vu

Misafir
bence bunu o yazsa ıyı olur nası olsa 18 . sayfadayız bı 20 sayfa daha gıdıcek gıbı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5