İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

300mb alan 40gb bw yıllık 25 ytl sok kampanya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
W

Wasgo

Misafir
Niye aramiorsun güzel kardeşim yeter harbi yeter kaçamak cevaplar vereceğine ara artik cidden bayginlik geldi

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben yazacaklarımı yazdım son noktayı da koyuyorum. Bu işten azcık anlayan herkes demek istediğimi anlayacaktır. Kimsenin satışlarında gözümüz yok ancak 10mbps 200 milyona diyen adamdan hesap sorulmalı kanısındayım ben.

Yarın bazı resmi girişimlerde bulunup şirketimin avukatı ile de görüşeceğim. Herşey yasal ve doğru ise buna cevap bile verilmesine gerek yok sanırım.

Takip eden günlerde bu başlık kilitlenmez ise gerçekleri herkes görecektir. İyi çalışmalar ve iyi geceler diliyorum şimdilik sadece.

R

*reyeskane-

Misafir
hitix' Alıntı:
Ben yazacaklarımı yazdım son noktayı da koyuyorum. Bu işten azcık anlayan herkes demek istediğimi anlayacaktır. Kimsenin satışlarında gözümüz yok ancak 10mbps 200 milyona diyen adamdan hesap sorulmalı kanısındayım ben.

Yarın bazı resmi girişimlerde bulunup şirketimin avukatı ile de görüşeceğim. Herşey yasal ve doğru ise buna cevap bile verilmesine gerek yok sanırım.

Takip eden günlerde bu başlık kilitlenmez ise gerçekleri herkes görecektir. İyi çalışmalar ve iyi geceler diliyorum şimdilik sadece.

Tüm görüntüleri caps aldım. Aslen olmayan konularda resmi bir şirkete iftirada bulunmayıda avukatınız değerlendirir umarım. Ayrıca gerçekten anlayanlar anlıcaktır. Madem o kadar iddialısınız numara açık, dahili açık. Arar sorarsınız. Uzaktan gövde gösteri yapmayla olmuyor. Er meydanına çıkmak lazım..

W

Wasgo

Misafir
Zaten sen yalniş çikarsan sen aywayi yiyeceksin :) Nixcon burasi birakmaz seni..

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pardon hosting şirketi mi mafya organizasyonu mu?
ayvayı yedin felan ilginç geldi
yiyelim bakalım göreceğiz kim yiyecek.

R

*reyeskane-

Misafir
Serdar beyi ara eğer sana anlatamaz edemez ikna edemezse (gerçekten ön yargısız vs davrandığında) emin ol bende nixcon düşmanı olacağım.. Bu kadarda büyük söylüyorum..

R

*reyeskane-

Misafir
hitix' Alıntı:
pardon hosting şirketi mi mafya organizasyonu mu?
ayvayı yedin felan ilginç geldi
yiyelim bakalım göreceğiz kim yiyecek.

Mafya veya başka birşey değil. Ülkemizdeki geçerli kanunlar çevresinde hakkınızda uygulanacak yasal işlemler.

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yarın ilk işim arayacağım
adamlara dolandırıcı demiyorum zaten
izah edin ediyorum 10mbps 200 milyona nasıl veriliyor?
yarınki görüşmemden sonra ikna edilemezsem ben gerekeni zaten yapacağım sizin tavır almanıza gerek yok.

W

Wasgo

Misafir
Şimdi bana demogoji yapmayin nedemek istediğimi anladiniz.

Birşey madem bukadar israrcisiniz birşeyi ortaya sunarken bir iyi bir'de kötü yanlarinii herzaman düşünmeyi unutmayin bir arkadaş bu konuda yada bilgili yada bir ağbey olarak sölüyorum.

Nixcon ile görüşürsün ararsin sorarsin kendilerine. Bukadar basit daha fazla söze gerek yok

R

*reyeskane-

Misafir
hitix' Alıntı:
yarın ilk işim arayacağım
adamlara dolandırıcı demiyorum zaten
izah edin ediyorum 10mbps 200 milyona nasıl veriliyor?
yarınki görüşmemden sonra ikna edilemezsem ben gerekeni zaten yapacağım sizin tavır almanıza gerek yok.

Bu tavır değil, ben orayı bilen kullanan mutlu mesut biri olarak yatırım yaptığım emeklerimi teslim ettiğim yeri savunmak zorundayım. Bu bir vicdani görevdir. Serdar bey şu an ofiste. Şimdi arayabilirsiniz. Hatta bende 2'ye bir arıyorum konuşuyoruz :) Hala bekliyor sizi..

W

Wasgo

Misafir
Yaşa cyberturk yemin ederim seni görünce sevindim baydim okuyunca sende bayacan..

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
slmhosting.net konusunda yanlış bakmışım büyük bir hata özür dilerim
ama sizde yok bayisi var dnsi var felan dediniz :)

R

*reyeskane-

Misafir
hitix' Alıntı:
slmhosting.net konusunda yanlış bakmışım büyük bir hata özür dilerim
ama sizde yok bayisi var dnsi var felan dediniz :)

Hala var ama .com'a dikkat etmedim. buda benim hatam özür dilerim..

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Wasgo has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space.

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forum fazla kirlendi daha fazla meşgul etmek istemiyorum. özelden devam ederiz sizinle gerekirse de yarın gelir burada gerekli açıklamamı yapar özür dilerim.

ama hala saçma geliyor bana 10mbps'in 200 milyona verilmesi. neyse.. o kadar iddalı konuştunuz ki server bile alabilirim bu yerden eğer tüm bunlar doğru ise.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5