W
Wasgo
Misafir
BiLHost' Alıntı:Burada kimsenin parası çöpe atılmıyor.Kimse de çöpe atacak kadar zengin değil.Hepimiz üç kuruş ekmek parası kazanma derdindeyiz.
Nixcon'la çalışmaya başlayana kadar Amerika'dan çektiğim kahır öldürmüştü beni.İyi derecede ingilizcem var ama adamlarla anlaşamıyorsun.Çünkü ticaret kültürleri farklı.Başıma gelen bir olayı anlatsam bu işin sandığın gibi kolay olmadığını anlarsın.
Nixcon ile çalışmaya başladım ve resmen rahatladım.Karşımdaki insan Türk,yazılan yazılar Türkçe..Herşey sorunsuz işliyor.Fiyatlar uygun..Destek güzel..Sunucular hızlı..Bir aydır müşterilerimden sürekli teşekkür mesajları alıyorum.
Ben bunları yaşadım bunları bilirim.Şimdi gelelim sana?
Nixcon ile bir alışverişin oldu mu?Ya da Nixcon ile çalışan bir firmadan hosting paketi aldın mı?
Dışardan konuşması kolay..Verdikleri adreste datacenter yok demişsin.Doğrudur.Olmayabilir..Verilen adres ve telefon ofis telefonu.Sen sadece o telefonu bir kere çevir ve karşına çıkan santral sistemini dinle nasıl bir ciddiyet olduğunu gör.
Surkent ile Nixcon'u karşılaştırmak elma ile armutu karşılaştırmak gibi.Surkent bu piyasada 1-2 ay durdu kaçtı.Sinan Günay gibi..Nixcon ise neredeyse 1 yıldır sunucu satışı yapıyor.Bu zamana kadar kaçmadı da 23 Temmuz'da mı kaçacak?
Yazdıklarını tekrar oku ne kadar komik ve çocukça mesajlar olduğunu göreceksin.Bu arada şunu da unutma.Akıl yaşta değil baştadır.Benim yaşım 20..Ama senin en azından şu anda çocukça düşündüğünü çok rahat anlayabiliyorum.
23 temuz özel bir gün mü merak etim şimdi belki ondan dolayi kaçarlar diye düşünüyor olabilir. Ne dersin ?