Sevgili UĞur Ayaklarının Üstünde Durmaya Karar vermene Sevindim.. Sana taşıma suyla değirmen dönmez diye kaç kere ifade etmişdim.. umarım değirmenine su bulabilirsin.. Nette amatör sayılmayan birisin. eğer kişileri okuduğu okullarla pekiştireceksen bence dunyada iş yapmış korsanların hayatını ve aldıkları eğitimleri bir oku.. bak bakalım kaç tanesi zart üniversitenin zurt bölümünden mezun. bu iş inanç beceri ve istek işi. Emucu'nun dediği gibi Akıl Yaşta değil Baştadır....
Sana başarılar.
Sn. marquis, kişilerin okul yada özel hayatları gerçekten beni ilgilendirmez. Benim için bir insanın önce İNSANLIĞI önemlidir...
Bahsi geçen kişi bir mesajında ünivesite öğrencisi diye alay edercesine tavır kullandığı için bu konuyada deyindim. Nedeni ise YALAN SÖYLEMESİ. Nasıl ben kimsenin reel hayatına karışmıyorsam, bir kişi gelip benim reel hayatıma karışamaz. Ne ala okul konusuysa benim aldığım eğitimi bile alamamış birisiyse karışmaya hiç hakkı yoktur.
Ugur CETIN' Alıntı:( Bu tip şeyler özel bilgilerdir ve benim karakterime yakışmaz bu tip konularla insanları rencide etmek)
Şimdi şu soruma cevap verin, lise diploması olmayan birisi nasıl oluyorda bilgisayar mühendisliği okuyor?
Hadi diyelim, lise diploması var ve mühendislik okuyan birisi. Neden açık lise okuyor? Bakın açık lise! Bildiğim kadarıyla lise diploması sadece bir kez verilebilen birşey. Özelliklede mühendislik fakültesinde okuduğunu idda eden birisinin, lise diplomasına değilde msce vs gibi şeylere ihtiyacı olmalı haksızmıyım?
İnsanlar doğruyu yanlışı görmeli. Yoksa haklı olan haksız duruma düşecektir. Kendi yalanları, çirkefleri ve büyüklerine, mevki mertebe sahibi olmuş insanlara, babası yaşındaki insanlara karşı saygısızlık ettiği için aramızdaki ortamdan uzaklaştırıldı. Demekki hazmedememiş...