- Reaction score
- 249
Rica ederim. İlerleyen dönemlerde konu ile ilgili daha fazla paylaşımlar yapmayı düşünüyorum.
Site yapmadan önce karar vermek gerekir: küçük bir niche site mi yapılacak otoriter bir blog mu. Bu karar sitenin yükselmesi için ne yol izlenmesi gerektiğini gösterecek.
bide burda para kazanmak derken kastınız adsense mi ? hemen para kazanmak gibi sıkıntım yok tabi. bu tarz arama hacimleri az ve az sonuç veren güzel kelimeler biliyorum (; ama 200-300 defa aranan kelimelerde bloğu ilk açtığım gün ilk sırada çıktığım oldu. yani 2000 defa aranan bir kelime için 60 günlük çalışmaya değmez. yardımlar için teşekkürler
Bu makale bana göre efsane. Tekrar +Rep verdim..
Efsane olan tarafı nedir? Ona göre belki efsaneleri çoğaltabiliriz. Rep için teşekkürler.
Ben küçük küçük niche siteler yapmaya karar verdim !
öncelikle blogspot ile başlasam olurmu ?
kendi üyeliğimden yeni bir sürü ingilizce blog açsam sorun teşkil eder mi ?
Yabancı bir üyelik mi almalıyım ? O zaman da adsense onaylanmaz tabi !
Blogspot yapmanın yararları -zararları nedir ?
yada .blogspot .wordpress.com uzantılı niche sitelerim fark eder mi ilerisi için ?
Paraya kıydım blogspot değilde normal siteler yapmaya başladım bu seferde bunlara tr olmayan bir host şart siz neyi önerirsiniz ? Hostgator baby paket mantıklı mı ayda 10 lira gibi bir ücrete sınırsız özellik ile ? Başka bir öneriniz var mı ? Host konusunda dikkat etmem gereken noktaları belirtirmisiniz ?
Diğer taraftan genelde arama hacmi 1-5 k siteleri seçiyorum elde ettiğim veriler ile google.com da arama yapıyorum hangi siteler varsa uzak durmalıyım o kelimeden hangi siteler varsa korkmamalıyım ? EMD olayı falan var tam anlamadım bu konuları biraz açıklar mısınız ?
şimdilik sorularım bu kadar cevaplarınızı bekliyorum...