sakin olun sorun yok ortada kırmayın birbirinzi webkare normal şeyler kırmaya değmez
Beni yanlış anlıyorsunuz. Ben kimseyi kırmak felan istemiyorum. Olay çıksın huzur bozulsunda istemiyorum. Yönetimden biri çıksın desinki " kardeşim abuz haklı " ben çekip giderim forumdan. Ama yok haksızsada cezası neyse verilsin. Sonrada konu silinsin. Arkadaşın ticaretine ekmeğine itibarına saygısızlık etmek istemem. Sadece çıkıp biri bişe desin.
@webkare
konuları bir başlık altında toplamak mı hatalı,bölüm düzene girsin diye uğraşıyoruz bu mu hatalı?yazık diyorum...
Ya bilader yapma Allah aşkına. Ne bi başlık altında toplamaktan bahsediyosun. Madem amacın sadece hizmet ref linkinin orda ne işi var. Sabitlersin konuyu sonra bi konu daha açıp " beyler bu benim ref linkim bundan üye olurmusunuz " dersin olur biter.
Bencede webkare haklı gözüküyor.
Upload bölümünde upload sitelerinin açıklamasını yapan yazılar yazıp hepsini sabitlemiş ve hepsinde refli linki mevcut. Yetkisini kendine yarar sağlamak için kullanıyor resmen. Kimseye şikayet etmeden düzgünce halledelim istedim msn'e ekledim diğer üyelere ayıp olmuyormu dediğim anda engelledi.
Ben bu modun görevinden alnımasını istiyorum. Lütfen gerekeni yapın. Terbiyesizliğin lüzumu yok. İnsan gibi kimseye değil direk ona gidip söyledim tutup engel atıyor msn'den. Görevini kötüye kullanıyor lütfen gerekeni yapın.
Resimler Ekte.
Arkadaş sağolsun msn'den engeli kaldırdı konuştuk ama bi çözüm yoluna ulaşamadık. @Loi lütfen çözümü sen üret.
İlgilendiğiniz için teşekkürler, mod arkadaşımız bunda bir zarar görmediği için böyle birşey yapmış ancak bu tarz şeyler bazen rahatsızlık verebiliyor. Kendisi bu durumu düzeltecektir. Bu konu hakkında gereken yapılmış mod kardeşimiz forum hassasiyetleri konusunda uyarılmıştır.