bu konu burada kapansın istiyorum, bir sürü emeği gerçekten mahvettiniz, şu anda günlük 140 usd civarında kazanıyorum ve gerçekten büyük işler peşindeydim, ama bu büyük işlerin yalan dolanla hiç bir alakası yok. iki tane site üzerinde çok çalışıyorum, bunlara spam da dahil ve gerçekten enine boyuna derin deneyler yapıyordum, h1, h2, h3 lerin sıralaması, oranı, sayfadaki kelimelerin birbirileriyle olan alaka oranları, sayısı, tekrarlanma periyotları, backlinkler vs vs ve fellik fellik kuyruğuan geldiğim bir dönemde karşıma çıkana bak. şurada 2 ay daha sabredecektiniz hepsi bu, ondan sonra elin gavuru dedikleriniz paraları nasıl kazanıyor hepsini anlayacaktınız, bu işlerden azcık anlayan birileri 1 sene uğraşıpta ardından aylık minimum 2000 usd kazanacaktı. isteyen inanır isteyen inanmaz, hiç birisi umrumda değil ve üzüldüğüm tek şey bunca iyi niyete karşılık gördüğüm hayırsızlık. neyin üzerinde çalıştığımı zamanında msn de konuştuğumuz duyurbeni ve diğer arkadaşlara da aptalca bir davranış la anlatmış bulundum. bir daha söylüyorum isteyen istediğini düşünsün, gerekirse bir daha bu foruma ne uğrarım ne paylaşırım. benim dünyam, ahlakım bildiklerim, sahip olduğum diğer web dışı işlerim bana yeter.