dsgnr' Alıntı:
konu nereden nereye gelmiş....
ZIPPKIN, çok kişi ile bilgi paylaştı. Kendisinin nasıl kazandığını bilmiyorum ama millete tavsiye ettiği sistemler hilesiz ve temiz oldu. Ve elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı.
beceriksiz_acemi, Adsense reklamlarında nasıl daha sağlam reklam gösterilir ve gösterimlere nasıl milletin doğal yollarla tıklanmasını sağlarız konusuna değindi ve elinden geldiğince ne şekillerde reklam koyulabileceğini anlattı.
İkiside Birbirinden Güzel konulara değindiler ve yazdıları yazıları arşivlemek bile bir kişinin adsenseden para kazanması için yeterlidir...
( bunlar samimiyetimle ve içtenlikle soyluyorum. )
+ olarak izin verirseniz sizin burada yazdığınız yazıları toparlayıp site haline getirmek istiyorum..... ( ben hala okumadım sizin yazdıklarınızı
)
arkaşımız sanırımki forumda bizi en iyi anlayan kişi
Sağol dsgnr.
Düşünün codersiniz.Bir script yapıyorsunuz.Gecenizi gündüzünüzü verip ve bunu geitirp forumda bedavaya veriyorsunuz.Bunu kim yapar ? Hemde bu scripti 1 yılınızı harcayarak yapmışsınız.Ben bu işe 2 yılımı verdim.1 yılı tam olmasada, dolu dolu 1 yılımı ayırdım.
Bazı gerçekleride açıklayım.bunları bugüne kadar sadece Zıpkın ile paylaşmışdım.Bu googleden kazandıklarımla bir ev, birde market açdım.Şimdiki hedefimde çay bahçesi tarzında bir cafe.İnanmayanlara tapusunu da yollayım belki inanırlar.Pompa olarak görmezler bizi.Sanırımki hatam şu oldu.Ben 2 yıl gece gündüz çalışıp bir script yapmadım.Yapsam burada bir kişiye bile vermezdim onu.Ben verdiğim emekle, 5 yıllık süreci 2 yıla indirdim.İstedimki yabancılardan öğrendiğim, çatpat ingilizcem, orta hollandacamla gördüklerimi türkçe olarak, arkadaşlarımla paylaşayım.
Arama motorundan burayı buldum.Aylarca izledim, aldım, uyguladım v.s.
Gün geldi yazayım dedim ve kopamadım.Kendi forumum var.Girmiyorum bile hergün.3-4 günde anca bir.Buraya admin açıklasın günde kaç yüz kez girip, çıkdığımı.Ben bu bilgileri parayla vermedim satmadım.İstedimki benim yapdığımı bir kaç kişi daha yapsın.Hileci dediler,showcu dediler.Umursamadım ama çok alındım.İlk olarak artık genelde anlatmayı kesdim.Bir kaç başlık açıp nasıl kazandığımıda göstercekdim.
Ama biri çıkıpda ; yazma paranı showmu yapıyorsun diyip, herkez ona rep verince, hatta iyinet admin sağol repin için bile diyince vazgeçdim.Ondan sonra yeni konu açmadım.Bu dakkadan sonrada adsense hakkında tek kelime yazmam.Son deneyimimizi ; trdownload ile uyguladık.Açıklamak bana düşmez isterse kendisi açıklar.1 saatte kazancın 10 misline çıkdığını gördük.Hitiyle beraberde bu kazanç 50 kat artacakdır.İnanıyorum.Msnemde trdownload ve bir ( sohbetim.com ) ona son yardımımı edeceğim.
Ben müeccin değilim.Kahin değilim.Ben sadece bazı şeyleri biraraya getirmenin, doğru yerleşimin, tıklama oranını artırma, reklam konusu değişdirme hakkında insanlara bilgi vermeye çalışdım.Site site herkez birbirinden birşey istiyor.
www.realadventures.com buyrun .İşde örnek aldığım site.Ne anlıyacaksınız ? Birebir aynısını yapsanız nolacak ? Ben bu siteden copy-paste yapdğım 1.000 sayfa ile aylık 10.000 doları gördüm.İş bumu ? İş mesajımda saklıydı.Şöle yerleşdirin, böle edin..Biri çıkmış meta ver title ver demiş.Bu kadar büyük saçmalıkmı olur ?
Aynı yolu izledim ama kazanamadım demiş : ) 10.000 tane vb forum var hepsi bir seviyedemi ? bunu beklemek doğrumu ?
Pr demişsiniz, ben yaşadıkalrımı anlttım.0 pr ile aylık büyük rakamlar aldığımı örneklerimi söledim.Daha ne yapabilirimki.İnsanlara yaranmak için ( herkezi kastetmiyorum ) illa herkeze, milyarlarmı kazandırmalıyım ?
Sakladıkları v.s. demişler.Neyi saklayımki .Kimi kimden saklayım.En çok veren kelimeleri benden iyi bilen insanlar var.Bende o kelimleere uygun siteler sahibiyim.
Adamın hiti yokken, ben neden kazanmıyorum 2.000 dolar demesi mantıkmıki ?
rebaron demişki ;
trex ben beceriksiz_aceminin yazılarını okudum title ve metalar diyo hep ama herkez bunu yapıyo elinden geldiğince ama kimse 2000$ alamıyo ama bunları diyen cıkıp bunlarla 2000$ aldım diyo işte burası yanlış demekki bu iş sadece title ve meta larla olmuyo.Ama bunu söyleyen kendisi anlayımosun sorun burda işte bu yanlış yönlendirme
Zaten sorunda burada ya.Açılan başlıkda yazan maddelerin sadece bir tanesi bu olay.Geri kalan 8 madde önemsizmiki.Neyse daha çok uzatmıyacağım.Hakkınızıda helal edin.Adsense ile ilgili konulara girmek istemiyorum artık.Allah herkeze bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin.