İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense den 2. ban :)

C

chemeng

Misafir
evet adsense den banlandıktan 1 ay sonra tekrar başka bir site ve biraz farklı bir isimle başvurdum kabul edildi. 1 hafta sonra geçersiz tıklama sebebiyle kapatılan bir hesap ilişkiniz vardır diyerek gene kapattı

seviyorum seni google

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yenei hesap actı iseniz ekran kartının slotunun yerini değiştirn ve format atınız pc yanai eskiden bir deger kalamsın

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission' Alıntı:
yenei hesap actı iseniz ekran kartının slotunun yerini değiştirn ve format atınız pc yanai eskiden bir deger kalamsın
Bu dediğinin mantıklı olduğunu varsaysak bile, ekran kartının slotunu ancak P1 ya da P2 CPU kullananlar değiştirebilir. Zira yeni bilgisayarlarda tek AGP slot bulunmakta..

M

mfk_1868

Misafir
ipden bulacagını sanmıyorum cunku modem resetleyince ip degisir o bolgedeki ip havuzundan bir ip alırsın. Ve o zaman komsun adsense e basvursa o da atılır. O atıldıgın siteyle ilgili bir sey yaptıysan ondan atılmıs olabilirsin. MEsela o sitenin içinde hiç reklam gosterdiysen fln. Belkide bi spy atıor olabilir onu bilemem tabi.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
her pc bir ip var bunu bilin baglantı ip sinden bahsetmiyorum pc ip den.. işte spy lar sayesinde pc bilgileirni eşleştiriyor ve oranalrı yüksek cıakrsa atıyor..

benim düşündecem sadece..

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arklar Ip ya da ekran kartıyla alakalı deil.. Ethernet kartınız.. Dünyada her ethernet kartının MAC adresi vardır ve bu tektir aynı mac'den olursa zaten direkt atılıorsunuz..

bleem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
amma kasmışsınız cevaplarda ya. sonucta kapatılan bir hesabın bilgilerinin kara listeye alınması dogal. siteler arasında bağlantı kurulmuştur. yada hesap bilgilerinde bağlantı bulunmuştur. Burada bişeyler saçmalayıp durmayalım. Kimse google'ın kullandığı yöntemi net olarak bilmediğine göre ahkam kesmeyelim.

ayrıca ancak hile yapılası durumlarda bu konular alakadar eder kaldıki bende dahil onlarca kişi yazdı: hile yapmadan iyi yatırımlarla kazancınızı hem arttırabilir hemde sürekli hale getirebilirsiniz. kasmayın geçici yöntemlere.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
iyide burada hile yapılıyor diye konuşmuyoruz sadece hesap ilişkilendirmeyi hangi yöntemle buluyor diye yorum yapıyoruz..

kimse ahkam kesmiyor herkes bilgiği kadarı ile yorumalrını iletiyor. buna inanıp veya uymak o kişiye kalmış..

bleem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sence ilişkilendirme ne durumda ortaya cıkar: 2. hesapta! - 2 hesaba neden ihtiyac duyulur?

sözüm sana bir tavır değildi: özür dilerim. ama boş konusmaktan öteye geçmez bizim burada dediklerimiz.

saygılar.

LoRD_YenGeC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kimsenin bilemeyecegi dusuncesine bende katılıyorum,,
zaten bilen birisi olsaydı mutlaka herkes ogrenirdi dolayısıyla kimse atılmazdı,,
google isini iyi yapıyor ve yakalıyor,,bazende hic olmadık hesapları onaylıyor,,

hic kafa yormaya gerek yok bence,,,sans ta gerekiyor bazen..

Şansınız bol olsun
ben bu ay çok şanslıydım :D

donanimmerkezi.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
IP adresiniz
Modem MAC Adresi
Ethernet Kartı MAC ADRESI
HARDDISK SERINO
Windows Hesap Bilgileri
Çerezler
.
.
.

Bunlar sizin tanınmanızı sağlayabilir. Değiştirilmeleri mümkündür. Google bunların tümüne bakan bir sistem kullanıyor sanırım. Tebrik etmek lazım.

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence aynı serverı kullanırsanız ilişkilendirir başka türlü bişey yapamaz gibi geliyor.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Adresten buluyorlar . Adres ve isim değişmeli mutlaka. Ayrıca eski siteleri kullanmamak lazım. Birde yeniden üye olacaksanız bi format c:/q çekmenizde fayda var :)

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
donanimmerkezi.com' Alıntı:
IP adresiniz
Modem MAC Adresi
Ethernet Kartı MAC ADRESI
HARDDISK SERINO
Windows Hesap Bilgileri
Çerezler
.
.
.

Bunlar sizin tanınmanızı sağlayabilir. Değiştirilmeleri mümkündür. Google bunların tümüne bakan bir sistem kullanıyor sanırım. Tebrik etmek lazım.

Bunlara bakacağını sanmam. Ben belki bilgisayarımı başkasına sattım. O adamın suçu ne ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.