Arkadaşlar sanırım bu docstoc ile alınan hesaplar sadece docstoc sitesinde kullanılmasına izin veriliyor
Arkadaşlar bahsedilen site sadece bir referanstır adsense e..site size referans olarak basvurunuzu yapar ve ardından sitenizin içerigi yeterliyse özgünse google ın yararlı gördugu sitelerdense ve adsense politikalarına da uygunsa sizi onaylar..eger bu şartlarınız mevcut ise o site aracılıgı ile basvuru yapmak yerıne adsense üzerinden de başvurunuzu yapabılırsınız ve sonucunu da olumlu sekılde alırsınız..Siteniz yetersiz politikaların ürünüyse eger bu tur siteler adsense polıtıkalrını çigneyerek size bir hesap alabılırmı ? birde böyle düşünün..Eger adsense polıtıkalarına uygun bir web siteniz yoksa hiç bosuna ugrasmayın bu gibi referans siteler sizin kurtarıcınız olamaz.
Adsense hesabı almak ısteyen arkadaslara bir kaç tavsiye sunucagım
1-Hiç bir zaman bir kaç hafta içinde açılmış siteleriniz ile başvuru yapmayın (en az 3 aylık )
2-Bol içerik
3-İndex almış içerikler (En az 2-3 aylık)
4-Özgün içerik (Özgün içerik girin ki google sizi diger çöp sitelerden ayırsın deger versin)
5-İyi bir tasarım sunun (Görsellik herseydir unutmayın)
aziz kardeşim siteyi bilmiyorsun neden yorum yazıyorsun bu birincisi ikincisi siteden referansla almıyorsun ordan kendine sayfa açıp o sayfa üzerinden başvuruyorsun bilmediğiniz bir şey hakkında milleti yanlış yönlendirmeyin lütfen şuanda alınabilen en kolay yöntem budur 1 günde 10 hesap kendim aldım sorunsuz kullanılıyor hepside.:harika:
Ben o sitenin ne oldugunu ve ne işe yaradıgını biliyorum arkadasım..Bana kalkıpta bilmedigin konu hakkında yorum yapma deme..senın kadar bende bu işlerin içindeyim..O siteye yönlendirmiş oldugun insanların yarısından fazlası zaten hesap alamamıs ve onaylanmamışlar..Ben ne diyorum bu tur siteler adsense ıcın bır referans olamaz..İyi ozamn sen adsense kriterlerine uyma git o siteye kısa bir işlemle adsense hesabını al..Varmı böyle saçma bir mantık arkadasım söyle bana..Ben üstte adsense alıcak arkadaslar için yuzde yüz garantili tavsiyelerde bulundum..Bu tavsiyeleri uygulayan arkadaslar 10 gun içinde en fazla 15 gun içinde hesaplarına kavuşurlar..Bu tür sitelere itimat etmeyin arkadaslar..Sen adsense in kriterlerine uyma sonra git o siteden forum doldur hesap al varmı böyle saçma bir mantık..Google ın en hassas oldugu nokta adsense dir..Google gelirinin tamamını bu sistemden kazanmaktadır..Kriterlere uymayan sitelere asla tahammul göstermez ve bu tur siteler bile sizleri kurtaramaz..Bol ve özgün içerik aynı zamanda iyi bnir tasarımla tüm arkadasları adsense e basvuruda bulunmalarını istiyorum..Başarılar dilerim
amacının ne olduğu belli oldu zaten banlamışlar konuya devam sorularınızı cevaplamaya devam ...
merhabalar arkadaşlar bu yöntemi pek fazla kimse bilmiyor web sitenizin olmasına gerek yok
websitem yoksa neden alayım adsense?
Anlamadım ne banlanması arkadasım ne dıyorsun senneymıs benım amacım söyle bakayım...ben bu sıstemın ıse yaramadıgını söyluyorum .ben böyle söyluyorum dıye yaptıgım açıklamalarda konuşmalarında saygısızlık edemezsın kendıne gel...AMACIM NEYMIS SEN SÖYLE BAKAYIM BANA.TERBİYESAİZLİK YAPMA
merhabalar arkadaşlar bu yöntemi pek fazla kimse bilmiyor web sitenizin olmasına gerek yok artık %100 kesin hesap alma yöntemi %100 kabul şimdi nasıl yapacağınıza gelelim eğer kesin onaylanmasını istiyorsanız yazının tamamını uygulayın ve hesap alan ufak bir yorum yazarsa sevinirim....
1- www.docstoc.com adresine giriniz
2-siteden bir üyelik alın az çok ingilizceniz varsa çok kolay alıcaksınız.
3-üye olduktan sonra size adsense kayıt olmak ister misiniz diye soracaktır evet istiyorum seçeneğini seçip mail adresinizi veriniz.
4-profili açtık şimdi sıra profil bilgilerimizi doldurmaya bilgilerimizin tamamını dolduruyoruz %100 doldurmuş olduğumuzdan emin olalım.
5-upluad yazan yerden elinizde bulunan herhangi 20 25 adet pdf doc metin belgesi içeriğinde yazı bulunan belgeleri siteye yukleyin...
6- Mailinize gelen adsense bilgilerini doldurun ve başvurunuzu tamamlayın.
7-Bazen 2 saat içerisinde onay gelirken bazen 1 haftayı buluyor ama %100 onaylanıyor.
Bu şekilde çoğu arkadaşıma hesap aldım onaylanmayan hesap olmadı!!!
Böylelikle adsense hesap alma sorunumuz ortadan kalkıyor....Beni takip etmeye devam edin bomba paylaşımlarla sizlerle olacağım herkese iyi çalışmalar
Tamamen onayli degil,sisteme kayit oluyorsunuz,PDF belgeleri sisteme yüklüyorsunuz.dostum yazıyı okumadın sanırım tamamen onaylı diyorum
docstoc.com sitesinden adsense alabilmek çok kolay görünüyor ama elinizde hazır makaleler olması gerek 10 20 50 yada 100 lerce makale gereke bilir ben bu makaleleri hazırladım tamamı ingilizce 400 ile 900 kelime ve bir çoğunda anahtar kelimeleride var 120000 adet A dan
Z ye sıralı ve satışa sunuyorum ilgilenen arkadaşlar alttaki satış yaptığım sitemden sadece 10 tl ödeyerek ürüne ulaşabilirler herkese başarılar
http://ucuzalstore.com
lütfen mesaj atmayın almak isteyenler satış sitesine girip inceleyebilirler