İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsenseden atıldım.

Editor

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Şubat 2005
Mesajlar
287
Reaction score
0
Merhaba baris akkoyun,

Web sayfalarınızda bulunan reklamlara geçersiz tıklamaların yaratıldığı dikkatimizi çekti. Dolayısı ile Google AdSense hesabınızı kapattık. Bu adım, AdWords reklamverenlerinin çıkarını korumak için atılmıştır.

Yayıncıların sitesinde, reklam(lar) üzerine geçersiz tıklamalar yaratılmamalıdır. Geçersiz tıklamalar, yayıncının kendi sayfasındaki reklamlara tıklamasını, robot kullanımını, otomatik tıklama araçlarının veya başka yanıltıcı yazılımın kullanımını içermektedir, fakat bunlarla sınırlı değildir.

Bu tür davranışlar Google AdSense Şartlar ve Koşullar'ının ve program kurallarının ihlalidir. Bu dokümanlar aşağıdaki adreslerde
bulunmaktadır:

https://www.google.com/adsense/localized-terms?hl=tr
https://www.google.com/adsense/policies?hl=tr

Geçersiz tıklamalar için hesapları kapatılan yayıncılar gelecekte AdSense programına katılamayacak ve ödeme almayacaktır. Bu tıklamalar için reklamverenlere uygun şekilde kredi uygulamaktayız.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi
gelen mesaj bu acaba hesabımı tekrar açtırmam mümkünmü ve hesabımdaki paralar şimdi ne olacak google üstünemi yatacak yoksa bana gönderirmi hesabıma giremiyorum .sayfanın ortasına http://www.gaimover.com/index.php?act=play&id=245 buradaki gibi reklam koymuştum sanırım ondan atıldım.
 
E

European

Misafir
e birader sende alemsin yani
o nasıl reklam şekli
haklılar tabi atmakta
 

drstranger

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Kasım 2003
Mesajlar
467
Reaction score
0
atılmana karsın halen reklamlar cıkıyor :D, ben bi kac sevdfigim kisiyi daha uyardım, yanlıs reklam sekilleri kullanmayaın diye... seninkide aynen ayı hesap, pop-up denilebilecek bir reklam modu... yazık oldu :(

googlez solesmesine gore, icerikten basgımsız sadece reklma icin reklam yapılamaz, icerik ilr reklam uyum icinde olmalıdır...

1-) sen bi deneme yapmıssın ve pop-up benzeri reklam yapmıssın
2-) üstelik pop-up seni izliyor :) kullanıcıyı zorla tıkla mesajı veriyorsun
3-) zaten sayfanın heryerinde google var :)

nese gecemis olsun
 

drstranger

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Kasım 2003
Mesajlar
467
Reaction score
0
arkadaslar, google calısanları her yerde.... herkes aslında gizli bir google calısanı , birini cekemeyen de, reklamların sag alt kısmındaki feedbacks kısmını dolduranda,
boyle yapıldıkca hem kazancınız o an icin artar, hemde zaten yapıyorsanız populer oldukcada siteniz, yakalanma rsikiniz artar... cogunlukla hesabınızdaki paralarda yanar.
bildigim kadari ile sozlesmeye aykırı hareket de davraındıgın icin odeme yuapmak zorunda degiller, ancak belki yaparlar.. tekrar gecmis olsun

p.m den mesaj attım donersen sevinirim
 

Editor

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Şubat 2005
Mesajlar
287
Reaction score
0
hangisi alırmıyım alamazmıyım:) xkarede atılmıştı acaba aldımı bilgisi olan varmı?.birde tekrar kayıt olsam reklamları koysam olurmu.
 
P

PRicon

Misafir
alabilirsen birtek o pop kodunu eklemeden önceki zamanın ödemesini alabilirsin ....

yani hilesiz kazandıgını alırsın belki ...
 
A

..::aTi::..

Misafir
çıkarıldıktan sonra 10$ üzerindeki olan miktar gönderilir gibi bir madde var.
ama bu durumdaki çoğu kişiye göndermemişler
 
E

European

Misafir
ya anlamıyorum gerçekten
terbiyesizlik bu.

ne anlamsız, be gereksiz insanlar var ..
yazık..
 

krake

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Mayıs 2004
Mesajlar
370
Reaction score
0
Konum
FAQ
European' Alıntı:
ya anlamıyorum gerçekten
terbiyesizlik bu.

ne anlamsız, be gereksiz insanlar var ..
yazık..
onaylanmış paranı gönderirler, diğerini unut, eğer 100$ geçmiş ve de onaylanmış ödemen varsa tabii, yoksa alamazsın, belki ocakTan sonra gönderirler, yıl sonuna kalan birikintileri gönderdikleri zaman, aynı isim ,farklı adres(oturduğun ili değiştir),farklı bir websitesi ile tekrara başvurabiklirsin, bir müddet sonra bu sitenin anasayfası değil ama alt sayfasından yada subdomain den başvurabilirsin, içeriğin uygunsa kabul ederler tabii, popup açmanın yasak oduğunu bildiğin halde kullanmışssın, bazı sitelerdede girşte spamlardan kurtulun vs gibi bir popup çıkıyor,bunuda tek bir sayfaya yönlendirmek üstünede googlenin reklamlarını yerleştirmek yasaktır, hala kulllanan var, daha önce kullanpta atılan 3 kişi gördüm, ayrıca googleye gönderdiğim maildede aynı cevabı aldım, yasak, ama kullanan çok var, zorla atılmak için bahane üretiyorlar yazık..!
 

Anadolu

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Nisan 2005
Mesajlar
727
Reaction score
0
Konum
Köln
Tamam bu atılma nedeni olabilir. Ama geçersiz tıklama ismiyle atılması ne demek acaba.. Yani "zorla tıklatma" onlara göre "geçersiz tıklama" sanırım..
 

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ağustos 2004
Mesajlar
499
Reaction score
0
huh bu şekılde reklam yapılırsa atılması doğrudur yanı ne dıyeyım...
 

caper

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Nisan 2005
Mesajlar
567
Reaction score
0
Konum
Nereye...
www.oylesine.com'daki gibi reklamda reklamlar içerik ile alkalı çıkarsada yasak mı? :confused:

Sağda aşşa kayandan bahsediyorum.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst