Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar aranızda herhangi bir sebepten adsense'ten banlananlar var mı ? var ise sebepler nelerdir ? son zamanlarda herhangi bir uyarı maili alan var mı ?
Google ın sitesinde bile sponsorlara %50 tıklama oranı yok. Adamlar kendileriyle kıyaslıyodur tabiki. 2000 kişiden 1000 kişi yollarsan Google daha incelemeden bundan bir iş olduğunu anlar ve O kadar kişi arasından pek vakit ayıramayacağı için şutlar sizi.
Bu arada sadece benim oranım %1 bile değil sanıyodum. İçim rahatladı
arkadaslar bendede yuzde orani bayabi fazla %12 felan bide site yeni acildi google da yeni kabul etti zaten bakalim ne olacak bu arada bir hollandaca link sitesi yaptim tiklamalara 10 cent anca veriyor
Biz Türkler baya ilginç insanlarız değil mi?Riskleri ve tehlikeleri seviyoruz, bu reklamlara ben hile amaçlı değilde hem meraktan hem ne olacak beklentisiyle tıklıyorum, 2 ay oldu ama hala banlanmış değilim..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.