Ay sonu yaklaşıyor ve benim ilk aylık kazancım hile yaparak 1000$ a yaklaşıyor
7 tane ayrı isimlerde Adsense üyeliği aldım hepside hazır bekliyor.Şuanda hile yaptığım üyeliği sadece deneme için kullanıyorum ve ay sonu gelince adsenseyi değişik yöntemler kullanarak aldatmanın mümkün olup olmadığını hep birlikte görücez
Proxy, cookie, mac adresi, bilgisayar isimleri bunları silmek değiştirmek oldukça basittir ( Tabiki bilgisayar hakkında bilgisi olan kişiler için )
Özel olarak hazırlanmış olan bir programla bu bilgileri değiştirip + Özel proxy oluşturup bu denemelerimi yapıyorum.
Bu forumdaki hile yazılarını okuyupta bende çok para kazanırım düşüncesine girmenizi istemem.
Forumda " Yoktur " ve onun gibi birkaç arkadaşın önemli yazıları bulunmakta ve bu kişilerin her yazdığı yazıyı detaylı olarak inceleyip karşılaştırma yaparak ince detaylardan çok şey ögrenmeniz mümkün.
Adsense gerçekten en çok para getiren sistemlerden biri bence.
Hile yapmadan Yapmanız gerekenler neler dersek kısaca
1. Forumdaki bütün konuları en eskilerden başlayarak okumak.
2. Yoktur ve diğer bazı arkadaşların yazdıklarını tekrar tekrar okuyup bu yazılanların üzerinde araştırma yapmak.
3.Tek konulu bir site yapıp bu siteye hit sağlamak PR değerini üst düzeye çıkarmak.
4. Reklamları basit, siteye uyumlu, sitenin en ilgi çeken konuları veya linkleri çevresine yerleştirmek.Kısacası siteye girenlerin gözüne sokmanıza gerek yok.
5. İngilizce site yapmak
Bu gibi birçok konuyu birleştirip uygulamanız gerekiyor.
Kazancınız ne olur
Günde 1000- 1500 tekil ziyaretçi sağladıktan sonra günlük kazancınız 20$ dan başlıyor. Eğer forumdaki bazı kişilerin yazdıkları gibi tekil ziyaretçi sayınız 20.000 40.000 gibi rakamlarsa sanıyorum 3-4 ayda bir mercedes alabilirsiniz
Tekrar hatırlatmakta fayda var bu yazdıklarım Hile yapmadan kazanabileceğiniz şeyler.Bu yazılanlar adbrite, sedo vs... kazanımlardada etkilidir ve hepsi birbirine bağlıdır.