- Reaction score
- 5
Evet hala aynı yerde. O zamandan bu zamana da değişmedi.
Evet hala aynı yerde. O zamandan bu zamana da değişmedi.
Helal olsun vallahi
Bi sorum var bu konu üzerine, kullandığım internet üniversite internet'i download sınırlaması oldukça var nete giremiyoruz burada zaten ama uploadta bir sınır göremedim. Bağlantımız fiberoptik bağlantı 4mbit up, 4mbit down ama üniversitenin genel internet'i olduğu için IP'dir Modemdir vs erişim sağlayamam kesinlikle.
Bu konuda bir çözüm üretilebilir mi? Yerel olarak 10.4.0.68 ip'si bana tahsis edilmiş bu konuda yardımcı olabilirsen 4mbitlik bir sunucuyu hemen yurt odama koyarım
Tekrar başarılar anlatımda mükemmel.
Bazı üniversitelerde gerçekten hattın kullanılmaması için geniş önlemler almışlar. Mesela bizim üniversitede laptopu tanıtmazsan bilgi işlemden wireless bile bağlanmıyor.
Helal olsun vallahi
Bi sorum var bu konu üzerine, kullandığım internet üniversite internet'i download sınırlaması oldukça var nete giremiyoruz burada zaten ama uploadta bir sınır göremedim. Bağlantımız fiberoptik bağlantı 4mbit up, 4mbit down ama üniversitenin genel internet'i olduğu için IP'dir Modemdir vs erişim sağlayamam kesinlikle.
Bu konuda bir çözüm üretilebilir mi? Yerel olarak 10.4.0.68 ip'si bana tahsis edilmiş bu konuda yardımcı olabilirsen 4mbitlik bir sunucuyu hemen yurt odama koyarım
Tekrar başarılar anlatımda mükemmel.
10.4.0.68 Private Ip Address Lan
Dışarıdan senin local ip adresine erişiliyorsa veya herhangi bir servis için yönlendirme varsa belki birşeyler denenebilir.
Bazı üniversitelerde gerçekten hattın kullanılmaması için geniş önlemler almışlar. Mesela bizim üniversitede laptopu tanıtmazsan bilgi işlemden wireless bile bağlanmıyor.
Size verilen yerel ip sunucudan çıkıyor ve sonra firewall a gidiyor. Bir dizi güvenlik kalkanlarından sonra size ulaşıyor. Bunun geri dönüşüde aynen bu işlemlerden geçiyor. Yani attığınız her adım izleniyor. Girdiğiniz siteler, kullandıgınız trafik vs.vs.
Bu durumda tahsis edilen ip yi böyle bir şeyde kullanmanız mümkün değil.
Ya arkadaşlar denilen gibi yaptım domaine benim localhostu bağladımdomaini yazıp siteye ben girebiliyorum ama başkaları giremiyor modemde tum portları açtım hatta bir oyun için benim pc me bağlanabiliyorlar ancak siteye giremiyorlar :S bunun için modemde birkaç ayarmı yapacağız ne yapacağız lutfen bilgili kişiler bana bu konuda yardımcı olsun acil yardımınıza ihtiyacım var TeanViewer'den pc me bağlanabilirsiniz.. Acil cevaplarınızı bekliyorum iyi gunler..
2008 konusu olduğu için geç ve zor cevap alırsınız.