Hocam öncelikle şunu belirteyim. Seninle aynı forumda geziyoruz diye aynı seviyede değiliz emin ol. Tanımadığın kişilere internet üzerinden edindiğin bilgilerlede hava atmaya kalkma. Önce karşısındaki kişinin neyi nasıl bildiğine emin ol ondan sonra kulaktan dolma fikirler ver.
Ali Taran dediğin kişiyi senin gibi medyadan değil şahsen tanıyorum. Sen kuruluş aşamasında home ofis diyorsun Ali Taran yıllarını geçirdikten sonra home ofis yaptı. Ayrıca home ofis senin düşündüğün mantıktada değil ofisi var yerli yerinde duruyor kafa adamlar home çalışıyor. Kendi yurtdışında zaten tr de değil. Çizgi altı işleri için çalıştığı ajans isimlerinide veriyim istersen bilgin olsun. İşkembeden sallama. Bi de gittin Ali Taran örneğini verdin ne diyim sana ben
Senin dediğin home ofis fakirlikten home ofis. Sen hangi kafadasında Ali Taran gibi birinin senin düşündüğün tarzda home ofis çalışacağını düşündün? Senin dediğin fakir home ofisi
. Düşündün diyorum hiç bir şey bildiğin yok boyuna atıp tutuyosun. Yukarıda listelediğin markaları bildiğin home ofis düzeninde rüyanda görürsün. Sen ajans görmemişsin belli ki. Home ofis nedir onu bile bilmiyosun. Evde halı üstünde laptop la çalışmayı home ofis sanmışsın sen. İlk mesajlarına laf etmedim ama kalkıp bana bulaşıyorsun. Web sitelerini gezerek toparladığın bilgilerle kendine fakir fukura bir dünya kurmuşsun sallayıp duruyorsun 8 m2 odandan.
Banada öyle abuk sabuk, saçma sapan toplama bilgiler verme. Ayrıca legalpara eden sensin ben legalpara etmem yaşadığım bilgiyi veririm. Hayal aleminde, okuduğum bir kaç yazı ile tribe girip yaşamıyorum ben. Seninle hiç bir alakam yokken, durup dururken bana bulaşıyorsun rahatsızmısın sen? Senin toplama bilgilerin yanlışsa, sağdan soldan duyduğun yüzünü bir tek televizyonda gördüğün bir adamın iş düzenini nasıl olurda, hangi kafayla savunuyorsun. Daha ne yaptığını bile bilmiyorsun.
Dediğim gibi aynı forumda gezdiğin insanları senin kadar zannetme. Ben senin gibi duyduğumu ya da okuduğumu değil yaşadığımı tecrübe ettiğimi anlatıyorum. İnsanı çileden çıkaracak abuk sabuk şeyler söyleme bak işine.