İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

aliveprofits.com(yeni e-gold ve stormpay)

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nassıl yane 5 günlük planda zaten direk 5 gün sonra kazanç görüceksin yani 17 dolar gelicek direk 5. günün sonunda diğrinde ise hergün % 31 ini vermesi lazım eminmisin problem olduguna?

B

blade1978

Misafir
he anladım yani 5 günlükte hep göstermiyor diyorsun değilmi
4günlük gibi

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5 günlük 5. günün sonunda sana direk 17 dolaar olarak ödeme yapıcak 4 günlük ise hergün sana belirli bişiy ödicek eğer girdiğin planda daily ifadesi varsa günlük ödüyo after diyosa en sonunda ödeme yapar sen your deposits kısmına gir orda 2side görünüyomu bi bak

B

blade1978

Misafir
4 günlük plan bittiği için o gözükmüyor.ha bu arada burası ödemeleri yapıyorsa urası daha iyi beyler ona göre

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
24 saat sonra bu siteyle ilişkimi kesicem.... sadece 1 gün daha dayansın...

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
böyle bi bencilliğe girmiceğimi bildiğini düşünüyorum ama site beni çok diken üstünde tutuyor ödeme limitinide yükseltti bütün planlarımı alt üst etti...

A

amaan

Misafir
firar' Alıntı:
böyle bi bencilliğe girmiceğimi bildiğini düşünüyorum ama site beni çok diken üstünde tutuyor ödeme limitinide yükseltti bütün planlarımı alt üst etti...

Sadece takıldım tabii ki bencil değilsin.Bencil olsan bizimle paylaşım yapmassın ..İnşallah çok kazan herkes kazansın parayı vuralım tatile gidelim :D

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
saat beklediğim ödemenin sonrasında sitede heklendiklerine dair bir msjla karşılaştım sanmıyorumki bu saatten sonra ödeme yapsınlar:( geçmiş olsun hepimize...

G

Geveze.at

Misafir
firar' Alıntı:
saat beklediğim ödemenin sonrasında sitede heklendiklerine dair bir msjla karşılaştım sanmıyorumki bu saatten sonra ödeme yapsınlar:( geçmiş olsun hepimize...
HYIP olayi bitmistir . Kendimizi kandirmaya gerek yok.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yoo bence bitmedi ama bi süre ara vermek gerekiyor.. piyasa sakinleşmeli.. ben kazanıcak fırsatım oldugu sürece girerim ama kazandıgım bence yeterli zaten bana...

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kaçtılar nolcak:D su ısmarlarmısınız sorusunun baska bi çeşidi olarak kullandıysan bende ısmarlıcak birini bekliyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.