Merhaba Arkadaşlar ben eğitimim için 2 sene amerikada kaldım azda olsa tecrübe sahibiyim fikir alışverisinde bulunmak isteyen arkdaşlara yardımda bulunurum ben new jersey n.c kaldım o çevrede iş imkanı sağlarım azda olsa çevremiz var ama şunu unutmayın VATAN GİBİSİ YOK!!
selam ben tr den ebru yakında amerikaya gidicem ve oraya yerleşicez eşim ile birlikte bu ilk yurt dışı tecrüben beni biraz olsun bilgilendirirseniz çok sevinirim tşk ler
Mesajlarına baktımda, nedense herkeze burda kalmalarını öğütlüyorsun, hayrola sen neden ordasın acaba, merak ettimde??iyinet' Alıntı:Ebru, işinden, eşinden ve aşından memnunsan hiç rahatını bozma derim.
Mesajlarına baktımda, nedense herkeze burda kalmalarını öğütlüyorsun, hayrola sen neden ordasın acaba, merak ettimde??
Ne sen sooor ne ben söyliyim...
Bundan 10 küsur yıl önce 3 şirketten teklif geldi.
Sanki bir mok varmış gibi biz de atladık hemen.
Bir gelince de bir daha geri dönmek zor oluyor, özellikle çoluk çocuğa karışınca...
ilerde bağımlı olmamak şartıyla gitmeyi planlıyorum belki iş belki seyahat nasip kısmet artık artık. İlk düşüncem ing. iyi kavrayıp yabancılarla free lance çalışmak.
merakımdan soruyorum. uğraştığınız iş neydi acaba tasarım kodlama vs. gibi bir şeymi
bağımlı olmamak zor cakirx, ben gecici gidiyorum ayagi bir süre sonra 3. ayakta yatıyor.