pembekedi sana katılıyorum..haklısın...ayda kaç para ödüyorlarki..ben bu reklam kampanyasını gördüm..katılmadım..aynı sbeblerden..
başını ağrıtmaya değmez
Vallaha başını ağrıtmaya değermi değmezmi bilmiyorum ama 15bin click karşılığı ödeme alan webmasterda var. 15.000 * 3 kurus = 450 ytl. Kimsenin hakkını yemiyoruz. Zahmet olmazsa üye olurken üyelik sözleşmesini okuyun sonra hesabım niye kapatıldı ben ne yaptım demeyin.
Vallaha başını ağrıtmaya değermi değmezmi bilmiyorum ama 15bin click karşılığı ödeme alan webmasterda var. 15.000 * 3 kurus = 450 ytl.
mywedding acaba Argonik sistemini kullandı mı , ne kadar ödüyor ki demişsin günlük net 250 ytl. den hesaplarsan aylığı bulursun,
ayrıca pembekedinin bahsettiği sitede www.mp3cukizlar.com olmalı bir bayana böyle bir siteyide ben yakıştıramıyorum. (şu anda site girişteki resim daha öncekine göre usturuplu olmuş, playboy a giriş yapılıyor gibi bir resim koymuştu)
niye sinirleniyorsunuz ki..soru sorduk..Bilende konuşuyor bilmeyende...
Herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ne kadar ödeme yaptığımızdan çok ne kadar ödeme yapabileceğimiz önemlidir..
sitedeki resimler biraz absürt a kaciyordu ondan demi$ olabilir.kullanmadığım için sordum...bilgi için teşekkür...
Bir bayan ,bir erkeğin yaptığı herşeyi yapabilir..ne alakası var bayan yada erkek olmakla...senin yakıştırman ,yakıştırmamam gerekmez...
ayrıca çoğumuzun derdi boş konuşmak değil,para kazanmak olmalı...sitesini beğenmiyorsan girmezsinn...
senin bayan dan kastın nedir ,nasıl olmasını istersin..??
Bir bayan ,bir erkeğin yaptığı herşeyi yapabilir..ne alakası var bayan yada erkek olmakla...senin yakıştırman ,yakıştırmamam gerekmez...
ayrıca çoğumuzun derdi boş konuşmak değil,para kazanmak olmalı...sitesini beğenmiyorsan girmezsinn...
senin bayan dan kastın nedir ,nasıl olmasını istersin..??