Ben her zaman Özel olmaktan yanayımdır.
Şimdi sen burda bu scripti satabılırsın.Yada script senın Olabılır.
Öncelıkle Demekkı senınde acıgın varmışki elemanın birisi İndirmiş ve marezden yayınlamış.Yada sen kalkıp yayınlamışsın.Yada sattığın birisi yayınlamış.
Öncelıkle Scrıptınızı bırıne devrederken.
Karşılıklı Sözleşme ve bır adet fatura İle çeşitli belgelerı ımzalayarak anlaşmalısınız.Sattıgınız script sadece alıcı tarafından Kullanılabılır mantıgından yola Çıkarsak goıruyorumkı basbayagı sız sozleşmesız vermışsınız ve asgizi.com da bır guzel marez Olarak yayınlamış.
Peki Şimdi Ne olacak ?
Şimdi Şu olacak arkadaşım.Senın bu scrıptın su an tamamen sallıyorum ama enaz 250-300 kişi tarafından Kullanılıyordur.İlla benı googleye sokup arattırmaz isen bu gercek ıle karşı karşıyayız.
Gelelım sonuca.
Şimdi ben senden bu scrıptı almam.Nıye dıyecek olursan Ben bır scrıpt alıcaksam O scrıptın benden başka kımse tarafından kullanılmamasını ısterım acıkcası.Ha tamam scrıptler kodlanır ve pıyasaya sunulur.aNCAK konu çok ayrı.
Sen asigiz.com a gıt scrıptı ver.o marezden yayınlasın onune gelen kursun
AÇIĞI VAR YADA YOK..
gel ben sana 20 ytl ver bu scrıptın butun acıklarını kapatayım.Açık dedıgın nedir basıt seyler bunlar..
Sen acıgı yok dıyerek kendını savunmaya çalışma.
Kişisel olarak pıyasada herkesın elıne dolanmış bir scripti gelıpte 150 ytl ye satın almam.gıderım 300 ytl verırım bundan daha ıyısını VE HIC DEGILSE DAHA FARKLISINI Çok daha ıyı bır sekılde kodlatırım.
Ayrıca siz bıze bu scrıptı verıceksınız.Bize bu scrıptın Lısansını verebılecekmısınız acaba ? Biz Bu scripti marez den degılde sızden alırsak tek farkı Site acıklarımıdır.Kendınıze aıt oldugunu Kanıtlamanız ıcın elınızde bır belge varmıdır. ?
Ayrıca turkıyede bınlerce arkadaşlık sıtesı var artık bu tarz sıteler baydı.Benım bır projem var su an askıda olan 50 bın dolar butce gerekıyor.Sizin bu arkadaşlık sıstemı dedıgınıze havada parande attırıcak birşey..neyse konumuzla alakalı degıl zaten..
marezde dolanan bır scrıpt ıcın Nedir bu satayımda para kazanayım heyecanı..