suikast : anlıyorum sinirlisin ve gerilmişsin, fekat burda atışmak seni sonuca ulaştırmayacak, adam bu tip olaylarla oldukça sık karşılaşıyor anladığım kadarıyla pişkin pişkin tavırlarından belli -saldırganlaşıyorda arada- , kendini hiç üzme yargıya filen de gerek kalacağını sanmıyorum, müşteri temsilcini ara ( yada bu tip olaylarla sık sık karşılaşan ve tecrübesi olan Garanti Teknoloji'yi ara), annesinin hesabına havale yapmışsın (ben olsaydım aynen şöyle konuşurdum)
"Internet üzerinden bir alışveriş yaptım ve dolandırıldım, edindiğim bilgilere göre havaleyi yaptığım kişi alışveriş yaptığım kişinin annesi (kuvvetle muhtemel yaşı tutmadığı için annesinin hesabını kullanıyordur), yine kendisinin beyanı "annem avukat ne halin varsa gör paranı vermiyorum geri" kısacası ben dolandırıldım, kuvvetle muhtemel annesinin bu olaydan haberi yok, lütfen benim adıma hesap sahibiyle yada hesap sahibinin müşteri temsilcisi ile görüşüp bana yardımcı olurmusunuz? yasal yolara başvurup süreçi uzaklaştırmak istemiyorum, yaşı küçük olmasına dayandırıyorum bu tip bir hata yapmasını eğer araya girip benim ricamı geri cevirmezseniz olayın çözüleceğini düşünüyorum. ilginize teşekkürler"
ama yok ben bu adamın bana yaptığı karısında ne sessiz kalmak ne de cezasız bırakmak istiyorum dersen, yarın sabahtan hemen bir avukata git, elindeki chatlogları, mailleri ve dekontları (avukata gitmeden önce bankana uğrayıp kaşeletip al) götürmeyi unutma. Hemen bir dilekçe yazıp işlemlere başlayacaktır kuvvetle muhtemel.
net alemi biraz daha dikkatli olmak lazım vesselam.. gelmiş geçmiş olsun