yazıları olsun!!!
adam butun kullanicilara demediğini brakamdi ama mod lar adminler sadece bakyorlar...
gidi 1-2 forum a bakın nasil yoneticilik yapılıyor... 1 az daha beklerseniz bu adam butun sülalemiz sövücek haklının yanında olduğumuz için... birisi bana açıklarmı bu adamin hakaret dolu mesajlari neden silinmiyor? neden yeniden düzeltilmiyor? burda herkez onun gibi hakaret etmiş olsa idi.... yöneticilik bu değildir...
adam belli ki dolandırıcı. 500 YTL ile zengin olacaginiz saniyor ve ustune ustluk annesi şuymuş, eniştesi şuymuş... herkez etten, kemikten dir arkadaşım... insanlari kötü yola zorlama. erkek gibi ver parayi geriye. 1 yanlişlik olmus de adam gibi özür dile. konu kapansin. bir insan abimle anlaşmışsın beni bağlamaz diyorsa... abisinin 5 dk satiyorsa zaten o insanin adamlığıda. şerefize söz konusu değildir. kişiler değil önemli olan senin annenin adinin geçmesi senin annenin adi çıkıcak... pislik yapmak çok kolay arkadasim. ama herkez senin giibi değil.
butun yazılanlri baştan sona okuyunca insan anliyorki,
1-sen dolandırıcısın. çunkü,
dekont u godnersin dedin,
dekont istedin geldi.
sonra yine sıyrılmak icin dekont sahte dedin, buda tutmadi. dekontun gerçekliği anlaşıldı,
sonra sen bana deil abime abimde değil aslinda kuzenimle anlaştın dedin ama annenin hesabını kullanan kuzeninle? kuzeninin annesi yokmu? kuzenin herzaman annenin hesabınımı kullanır? benim kiler kullanmıyor???
sonra haksız oldunu anlayan bile seni daha onceden tanıyan herkeze hakaret ettin... sucsuz insanlar benim bildiğim sakin olurlar... yalan atan insanlari yalan makina sına bağlarlar yalan makina si insandan aldigi ses ornekleri ile insanin konustugu zamanda ne zaman yalan soylediğini açığa çıkarır sesin titrer v.s. senin ellerin titriyor..... sadece sesin olsa...
neden bu konu hakkında konusmak isteyenleri ignore ettin?yada ettiniz? MSN da???
ki buda senin ilk vukuatin deil.
html kodlarina ne diceksin?
yanına kalmayacağını sende anladin...
sence 500 YTL ile kaybolan yerin dibine giren şerefini haysiyetini geri alabilirmisin? alamassin ama 500 YTL ye hepsini kaybettin. (var ise.)
sadece ayıp... ama sen ne anlarsinki?