Yakışıklı değil, cool olacaksın. Güzel ve etkileyici konuşmayı bileceksin, olay budur.
Bu lafa gıcık oluyorum. Tamam, "yakışıklı değil" den sonra yazdıkların doğru, ama her kızdan "yakışıklılık benim için 2. planda" lafını duyduğumda kafayı yiyorum.
Hem yakışıklı hem de zeki isen, istediğin an istediğin kızla çıkma yeteneğine sahip oluyorsun. Tabiki her zaman "zeka" derim. Bir kızı etkilemenin en önemli yolu zekadır. Ama yakışıklı olursanız bir de, o zaman şanslısınız demektir. Ha, yakışıklı ama itici olmamalı. Çekici bir yakışıklılığınız olmalı. Kaşınız, gözünüz farklı olursa, kızlar hakkınızda hayal kuruyor, hatta sizle evlenip çocuk sahibi bile oluyor. Yaşanmış bir gerçektir bu.
Ha bir de, bu "cool" moda gibi bir şey mi? Bugün badem göz cool, yarın pörtlek göz cool olur diye bir şey söz konusu mu? Ona göre arkadaşlık sitelerine üye olursam, her gün profilden değiştiririm göz şeklimi.
Yorum Angelo'nun, ailenin en karizmatik gençleri olarak , merakla bekliyoruz cevabı. Ona göre sokağa çıkınca önümüze gelene teklif edicez de.