G
Geveze.at
Misafir
Etracker kullaniyorum ben. Digerlerini bilemiyecegimgunesbjk' Alıntı:him peki hangi sayacta tam olarak verir
Etracker kullaniyorum ben. Digerlerini bilemiyecegimgunesbjk' Alıntı:him peki hangi sayacta tam olarak verir
Buna hic gerek yok inan. Bir tane daha böyle bir adres biliyorum. Resimli bir aciklama yapacagim. Diger kisilerin kolaylikla üye olabilmesi icin.ibrahimkoknar' Alıntı:daha fazla hit için 5-6 sayfaya birden aynı linki koyun
Dedigim gibi. Buna benzer bir site daha var. Onunla birlikte zaten istemedigin kadar hite sahip oluyorsun.ibrahimkoknar' Alıntı:neden gerek yok !
Geveze.at' Alıntı:Dedigim gibi. Buna benzer bir site daha var. Onunla birlikte zaten istemedigin kadar hite sahip oluyorsun.
Tamamen haksizsin. Bundan 1€ bir gelir saglamiyorum. Benim linkten üye oldugun zaman sadece 1 sayfa gösterim aliyorum okadar.ibrahimkoknar' Alıntı:örneğin 1 pencere açarsak 1 ziyaretçi
2 pencereye 2 3 pencereye 3 vs... böyle gidiyor..
neden gerek yok anlamadım..
bence gerek var...
bence senin amacın diğer siteyide buraya yazarak diğer insanların üzerinden üye olmasını sağlamak ve diğer siteden de ziyaretçi kazanmak
verdiğin siteye üye olan kişi iki siteyi de açık tutarak ziyaretçi kazanacak
oysaki ilk baştaki siteden 2 pencere açarak bunu yapabilir...
ama önerdiğin bu site için paylaşımın için teşekkür ediyorum...
senin üzerinde üye oldum hakkındır kazandın
fakat başka bir site vereceğim diyerek başkalarının üzerinde üye olmasını sağlamanı pek hoş karşılamıyorum...
eğer haksız bişey söylediysem yorum yapabilirsiniz...
ben 5 pencerede birden açık tutuyorum ve memnunum 2.bir siteye ihtiyacım yok
Sana bir mail geliyor. Ama ayrica sayfani ekledigin yerde freigeschaltet yazarCemoo' Alıntı:Seite Eintragen yaptiktan sonra 24 saat icinde sayfaniz aktive olacak demişsin aktip olup olmadığnı nasıl anlayabilirim