B
bedafocb
Misafir
ben kullanıyorum ve memnunum... + pop-up kabul etmesi çok iyi
Ben devamli kullaniyorum. Suana kadar bende cok memnunum. Gercekten hitler geliyorbedafocb' Alıntı:ben kullanıyorum ve memnunum... + pop-up kabul etmesi çok iyi
Geveze.at' Alıntı:Ayrica bu sitede saatlik hiti kendiniz belirliyorsunuz. Mesela saatte en fazla 50 hit gelsin diyebilirsiniz.
FB-DeViL' Alıntı:üye oldum ama illa senin verdiğin linkden mi üye olmam lazım
anlamadım çünkü
ben normal http://www.ebesucher.de burdan üye oldum
illa senin linkden üye olmak gerekiyorsa yeni açayım bi üyelik
bunu nasıl yapacaz
Orada hier klicken varlordking' Alıntı:Site eklerken;
"Anti-Framebrecher-Code:" bu şekilde bir soru soruyor ne yazmalıyım?
Kendi adina konuschemeng' Alıntı:bu işlerin hiç kimseye faydası olmadığını sadece kendinizi kandırmak olduğunu unutmayın!!
Bu türlü hitlerden yararlanamaman senin beceriksizligi gösterir.chemeng' Alıntı:senin için söylemiyorum zaten. başka ı da kendine benzetme diye söylüyorum ben senin amacını anlıyorum.
Geveze.at' Alıntı:Bu türlü hitlerden yararlanamaman senin beceriksizligi gösterir.
Hitler güzel sekilde degerlendirilir.
Sanirim sende biraz Ketoculuk var. Milletin amaclarini bildigine göre
(Medyum Memis degilde Keto ya benzettim)
Zeka seviyen yine sarmadi sanirim. Neyazikki Adana da sipastik özülürler icin bir klinik yokmus. Büyük sehirlere gitmeni tavsiye ederim. Zekani yontarlar birazda birseye benzersin.chemeng' Alıntı:sahtekarlık ne zamandan beri beceri oldu?
sende de biraz dansözlük var sanırım iyi kıvırıyorsun çünkü. böyle forumlarda harcanma gel seni adana da değerlendirelim