Merak etme sana demedi. onun derdi başkasıyla.yagmayok' Alıntı:Kime dediğini bilmiyorum ama doğru düzgün konuşur musun ? Ne öyle geveze falan...
chemeng burada boş konuşan biri varsa oda sensin. adam diyorki: ''ben gelen bu hitleri en iyi sekilde degerlendiriyorum ve faydasını görüyorum'' e daha ne zorluyonki o zaman. Adam burada güzel bir paylaşım yapmış. Kötü yönü varsa söyle ve çekil kenara.chemeng' Alıntı:geveze çok boş konuşuyorsun... işi bilen adamların yorumlarını oku lütfen...
Sanmiyorum, cünkü kayitli oldugunuz icin bu maili aliyorsunuz diye bir yazi var.FB-DeViL' Alıntı:yeniden mi üye olacağım şimdi hesabıma giremiorum
Bunu bilemiyecegim ama Sedo ya cok katkisi oluyor. Sedo da hitler bakimindan ilk sirada cikmani cagliyacaktir.riseofthemachines' Alıntı:Slm,
peki bu sistemle herhangi bir gösterim sponsora üye olup para kazanılabilir mi?
mesela denildiği gibi günde binlerce tekil yolluyosa ,cpm 1 dolar veren (var mı hala bilmiyorum o ayrı ) bir programa üye olup büyük paralar kazanılabilir mi ?
Bunun önlemi vardır di mi ama kesin![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.