zahir' Alıntı:
Hemen söyliym neden karıştığımı,
Buranın daha güzel bir Forum olmasını istiyorum,kimsenin yanılmasını istemiyorum , kişilerin reklam yaparken gerçekleri söylemesini yalandan uzak durmalarını istiyorum ( helal kazanç için ) , alıcılara tam ve eksiksiz bilgi verilmesini istiyorum ( bizde bu süreçlerden geçtiğimiz için bizlerin başına gelenlerin aynen yaşanmasını istemiyorum ) , yazılan yazıların arkasında durulmasını istiyorum vs vs ... daha yazılabilecek çok sebep var dilerseniz bi ara yazarım tam liste olarak...
Ayrıca Server bilgilerinide bildirise İşlemci ,Ram , DC ,Radyo için kontrol panel varmı (scpanel) vs vs ,
Bunları yazdığım zaman kötülemek amaçlı yazdığım iddia ediliyor ancak bunları yazarsanız ilerde oluşabilecek çatışmalar, prestij kayıplarınız olmayacaktır yani eksik yazmak veya yanlış yazmak size birşey katmayacak aksine kaybettirecektir...
Ayrıca müşterilere bırakmak fikrinizede katılmıyorum , ben %100 uptime garanti ediyorum dersem neye dayanarak bunu söylüyorsun demelisiniz müşteriler denesin test etsin burada paylaşsın yaklaşımı bence hatalıdır...
Burası forum olduğuna göre paylaşım esas temadır , birşeyler biliyor iseniz bunu gizlemek foruma uygun bir davranış olmayacaktır...
Syg.
Ne diyeyim ki ben şimdi. Kullananlara sorun mesela? Ben bu işi kar için yapmıyorum. Webmasterlıktır Cihan KIZILGÜL'ün ekmek teknesi. Çok mu iyiyim o konuda da? Bilmem, müşterilerim memnun ki referans oluyorlar bana.
Hosting işini neden yapıyorum? Bilmem?... Yazmıştır Cihan biryerlere bunu... Sizsiniz ya ticari ahlakı savunan. Araştırın Cihan KIZILGÜL sizin gibi DÜRÜST arkadaşlardan neyi istiyor? Protesto kısmına mesaj yazdım daha ilk geldiğim günlerde. Cihan bu paketleri neden satıyor? Ona da cevap verelim, 4 tane sadece tasarımını yaptığı müşterilerine ayırdığı serverı var. Bu serverlarda genelde firma olduğu için hitleri yok denilecek kadar az. Cihan'da extra aylık giderini yok etmek adına burada paket kiraliyor. Cihan KIZILGÜL burada belki de maliyetine paket sağlıyor. Overselling yapmadan dürüstçe sağlıyor. Müşterilerine "Beyfendi şu an kullandığınız serverda 3 reseller pakedi olacak, fazlası olmayacaktır" demeyi ticari açıdan uygun buluyor ya da ne bileyim yazdıklarının hep arkasında duruyor.
Paket sağlayan bir arkadaşımızsın, hizmet sunuyorsun anladığım kadarıyla. Bu tarz hareketlerdeki amacın nedir? Memnun değil misin serverından? Meslek arkadaşıma bak sen gel Cihan sana bedava versin 5 GB alanı. Cihan bunları yazıyor ve sağlıyor ki müşterisi de memnun. Memnun olmazsa Cihan o aleti gider Y A K A R !
Fazla para da asla gözüm olmadı, tasarımla uğraşıyorum emeğimden para kazanmak hoşuma gidiyor. Umarım senin de gidiyordur. Ama emin ol alnımın akıyla kazandığım için bence senden daha mutluyum.
Bu kadar şeyi neden yazdım? Belki de işimi ciddiye alıyorum ve haksız eleştirileri kabullenemiyorum ya da sanane değil mi benden? Bunları söylemek en doğal hakkın çünkü kişisel bir düşünce bu. Ama ekmeğime, emeğime, iş ahlakıma dil uzatırsan sana karşı daha fazla seviyeli olamam. Herkes hakettiğini yer, fazlasını yiyemez. Yerse de burnundan gelir, bunu bilesin. Ben mi yaparım bunu tövbe haşa Allah korkusu taşıyorum. Gücüne inanıyorum. Lütfen yararlı gördüğünüz hizmetleri övün yermeyin.
Radyoya da gelince o p3 1000 MHz ve 512 mb. Ram 40 GB. Harddisk (bunu neden yazarlar bilmem ama bende yazayım BELKİ BİR BİLDİKLERİ VARDIR.) Ne kadar komik değil mi? Başkası olsa bundan 100 tane hesap açar. Cihan napar? 1 tane müşterisi var 10 tane daha satarsa çorbasını çıkarır. Çok acıtasyon oldu bunlar değil mi? Okuyun bence azıcık özünüzü hatırlarsınız. Paraya ihtiyacım mı var? Yooo, her insan kadar belki var belki de yok.
Son olarak Cihan sana ne der biliyor musun? İnsanlara hizmet sağla, İLK KENDİNİ ELEŞTİR ben bunu yaptım şu fiyata verdim helal olsun bana yaa de, ondan sonra burada insanları kandıranları eleştir. Tamam mı? Ha bu arada sunucu Almanya lokasyonludur. Shoutcast kuruyorum herkes gibi bir tek kendi paneli var. Tamam mı ? İnşallah bazı insanlar bunları okur da dürüstlüğü ilke edinir. Mesajımın alt tarafına bak, imzamda ne yazıyor. Saygılar, Cihan KIZILGÜL...