Sakıncası yok arkadaşım ne sakıncası olacak P.M atarım 2 siteyi de.Ancak dediğim gibi özgünlük ve ing şart. Yapın dediklerimi görün artacak bir anda artmaz.
Ben de PM alabilir miyim?
Sakıncası yok arkadaşım ne sakıncası olacak P.M atarım 2 siteyi de.Ancak dediğim gibi özgünlük ve ing şart. Yapın dediklerimi görün artacak bir anda artmaz.
Gunde 100 makale yayınlıyorum sitemde, yani yayınlatıyorum para karşılıgı. Uyelik isteyen bir siteden alıyorum sitemin konusuna uygun makaleleri google onları goremiyordur üyelik istediği için , bir nevi özgün oluyor... Sizce faydası olur mu?
çok iyi bir kazanç bereket versin ) ne sitesi acaba ??
Sana tavsiyede bulunayım : 1.si İngilizce özgün site kur.2.si Wordpress gibi sistem..3.sü de günde 15 dk nı ayır..Ve bloğuna farklı bilgiler sun..Farklı bilgiler sundukça farklı reklamlar baş gösterecektir sistemde ve her reklam tipinde de farklı gelir elde edecek ..Sitende max 2 reklam koy renge uyumlu olsun..(tavsiyem sitenin altına ve üstüne ) .Pek yana koymanı tavsiye etmem tıklayan az olur..Ve en önemlisi de siten İngilizce olsun.Genelde sağlıkla ilgili birşeyler yaz ama dediğim gibi İng ve Özgün olması şart..Ama sakın güncellemeyi ihmal etme.Günde emin ol 3 makale koysan İngilizce Özgün İnan en az 15-20 tık alsan 4-5 $ günde rahat alırsın..2 günde yıllık domain çıkar..
peki bunları yaptık siteye giren yok yeni site tıklayan nasıl olcak Büyütmekte öyle kolay değil bilirsiniz...
günlük 7 dolar fln
Para kazandıran konular zamanla değişiyor. 2 sene önce Türkçe bir site 4 rakamlı gelir getirirken bugün aynı site sadece 200 dolar gelir getiriyor. Para kazandıran konuları takip etmek önemlidir. Türkçe siteden para kazanılamaz deniliyor. Tam olarak katılmıyorum ama bir az sıkı çalışmak gerekir. İngilizce siteden kazanmak daha kolaydır...
o 4 rakamlı gelir sizin miydi yoksa örnek olarakmı söylediniz )