fatih vermiş soruna cevabı Bir siteye link vermek yasak değildir.Link verirsen gidecek ziyaretçi bellidir.Günde 10 gider yada 100 gider.Ama sen html kodu ile siteyi yönlendirirsen, iki sitede senin olduğu için banlanmış domainle ilişki der ve seni tekrar banlar.Popup açarsan da büyük ihtimalle aynısını söyler.Keza bu forumda zaten bu olaydan banlananlar vardı.Google diyorki ; sade ve real hit al.Google kodu olan sayfaya popup açma.İçerik varsa açabiliyorsun ama hit fazla olursa genelde sorun oluyor.hakanizm' Alıntı:Benim kesinlikle kafam yatmadı.
-rep fatihhkhkh
Şimdi banlidomain.com dan bansizdomain.com a link verecem bu trafik uygun trafik olacak....
Banlidomain.com u bansizdomain.com a yönlendirecem bu şekilde yaptığımda trafik daha fazla gidecek diye uygun olmayacak ha..
Birinde 10 kişi gelecek.. Diğerinde 100 kişi gelecek.... On kat hit yüzünden kural ihlali yapmış olacak olmam çok mantıksız geldi bana.
Yani ortada bir yasak varsa bu yasak banlidomain.com dan bansizdomain.com a link vermek te yasak olsun....
Bu soruyu google a sormak lazım. Ama onlar da ne zaman cevap yazarlar.. Sorumu cins bulurlar cevaplamazlar : )
Sen siteni ; önce A sitesine ardından B sitesine yönlendirsen sanırımki bir sorun olmaz.Googlenin 2 refeeri inceleyeceğini tahmin etmiyorum.Ama şunuda düşünmek lazım.Adamlar birden olan ve aynı siteden gelen yüksek hiti takip edebilirmi ? Biliyorsunki son zamanlarda dikkatli incelemeler var.Sanki editörlerce elle yapılan incelemeler gibi.Ama illada yapacağım diyorsam, yabancı absürt sitelerinin adsense sitelerine hit yollama takdiğini kullan.Banlanan sitenden googleye link vereceksin.Bu verdiğin link arama sonucu olacak.Örnek vereyim sana ;
Banlı olmayan siten XXX kelimesi aratıldığında, googlede ilk sırada çıksın.Banlı sitendeki tüm linkleri google de XXX kelimesini aratılmış sonuçlarına vereceksin.
http://www.google.com/search?hl=en&q=XXX bu şekilde. Hatta birazda ayar yapacaksın ve sadece ilk sonucun çıkmasını sağlayacaksın.O zaan refeer olarak direkt o siteye gidecekdir.Belki yönlendirme kadar verimli olmaz ama en azından kalite hit gözükür.
Yapmanı tavsiye edermiyim ? Hayır sonuçta buda bir hile ve seni banlatabilir.