Hocam bana webadam demeyin. Şuan zaten webadamdayım.
Faaliyet belgesi yoksa kalsın ilgin için teşekkürler.
Kaç site var, istenen özellik ve hizmetler neler?
Yer sağlayıcı belgem falan yok ama piyasadan daha ucuza oldukça hızlı ve kaliteli bir dedicated hizmeti verebilirim büyük alıcılara. Ufak işlere girmiyorum veya kendi makinamı kullanmıyorum.
webadam'da 100'e yakın sitem var. 2 yıldır sorunsuz çalışıyorum.
büyükler merdivenaltı serverlerle çalışıyormu yaa hatırlatta sana bi antalya portakalı göndereyim :V
Bana bak, yer sağlayıcı belgesi dediğin şey alelade bir başvuruyla elde ediliyor ve çoluk çocuk bile alıyor. Ben hostingci değilim ve uğraşmam da dedim bunu. Merdiven altı falan değilim, şaka yapacaksan düzgün yap kardeşim...
Merdiven altı server'mış... Sen kazıklanmaya devam et yerli "merdiven üstü" yer sağlayıcılarla...
sizin gibi server sahipleriylen de çalıştım kardeşim MERDİVEN ALTISINIZ . Host trackerden erişimlere bi bi bak.Ben hozzt ile çalışıyorum.Fiyatlar gayet makul ve limit sorunu yok + Türkiye'de uptime süresi en yüksek olan host.Siz gibilerden hosting alıyorsun akşam siteye erişilmiyor msn de konuşurken artık karpuz mu istersin yunan adalarında tatil mi istersin ; afrika bambataa konserine mi gitmek istersin bilmiyorum. Adam online destekte saygı ister sen forumlarda bile saçma sapan tartışmalara giriyorsun. Hem kim sana güvendi çooook merak ediyorum
Ben site taşıma işlemimi yaptım gereksiz tartışmalar yapılmasını hiçbir anlamıyor. Yönetici arkadaşlardan rica ediyorum konuyu kilitleyebilirlerse güzel olacak.